Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

meggy, nie je zla, len to nie je cista henna, ale skor chemicky farbiaci balzam s pridavkom henny :) ale vela bab ju pouziva a vraj su z nej krasne leskle vlasy. Super, ze ti henna pomaha :)

meggy10

lucinka ta venita henna color, a co je zla? ja zatial pouzivam tu z dm-ky a som velmi spokojna, za 5 mesiacov mi dost viditelne podrastli vlasy a vobec sa mi nelamu a su leskle.

meggy10

baby musim sa pochvalit, dnes som objavila hene color u nas v jednej drogerke, hned som kupila a este akciu nan mali:D

masasko

juuuj: dobrý šampon proti lupinam je Panthehair, da kupit v lekarnach aj cez internet, stoji okolo 4eur. Kamaratke velmi pomohol, mala už dosť velke problemy s lupinami a už po par umytiach mala krasne vlasy. A je taky trochu olejovy, tak jej aj končeky vyživuje, aj kaderničku ju pochvalila, ze ma dobre vlasy. Tak skus možno aj tebe pomôže :).

Mirka023

A Dolivu som nemala, tak ti neviem poradiť. Ale henna by sa ti určite oplatila, to mne sa vlasy zlepšili o 200%

Mirka023

-odkaz odstránený-
Henna by ti mala pomôcť. Mne prestali padať vlasy a aj na pokožku hlavy je velmi dobrá. A budeš mať velmi pekne vlasy po nej.
No šampony si menila... no jeden lepši ako druhy. Aj ja mam po takychto chemickych šamponoch chrasty v hlave. Teraz sa mi osvedčili šampony Joanna (hlavne ta rada od babičky je prirodna) Taky v pohode šampon je šampon henna v DM, tým nič nepokazíš. A ešte sebamed šampon proti luinam, nebol zlý ale ani nebol bohvie ako fantastický, ale vždy lepší ako Alverde. Po Alverde som mala neskutočnu hlavu. To som hned povyhadzovala.

juuuuj

Mirka023 tak ja som dllllho pouzivala niveu a zacala ma svrbiet hlava, tak som si kupila Pantene, trosku to svrbenie ustupilo a zas zacalo, tak som zacala vylucovat silikony zo samponov, tak som presla na Alverde s ibistekom, ale stale nic, tak Balea a potom pozeram, ze na miestach, kde to vlastne svrbi su suche lupiny, ani sa velmi neodlupuju, len su na pokozke a to svrbenie je strasneeeee a nehovoriac, ze som prisla o vela vlasov a stale padaju kedze mam nezdravu pokozku. teraz pouzivam Doliva proti vypadavaniu,teda len raz ale az tak ma nesvrbi hlava (iba trosku), ale lupiny su, ale zas vlasky su z neho prijemne a hladke co je cudne ;D
cez net od Yvette? napis prosim stranku, dakujem.