Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
lucinka ty objednavas od tej pani? mne by sa nechcelo stale objednavat, chodit na postu a platit.
meggy, nie je zla, len to nie je cista henna, ale skor chemicky farbiaci balzam s pridavkom henny :) ale vela bab ju pouziva a vraj su z nej krasne leskle vlasy. Super, ze ti henna pomaha :)
lucinka ta venita henna color, a co je zla? ja zatial pouzivam tu z dm-ky a som velmi spokojna, za 5 mesiacov mi dost viditelne podrastli vlasy a vobec sa mi nelamu a su leskle.
meggy a urcite to bola HenneColor? nie nahodou Venita Henna Color?
baby musim sa pochvalit, dnes som objavila hene color u nas v jednej drogerke, hned som kupila a este akciu nan mali:D
juuuj: dobrý šampon proti lupinam je Panthehair, da kupit v lekarnach aj cez internet, stoji okolo 4eur. Kamaratke velmi pomohol, mala už dosť velke problemy s lupinami a už po par umytiach mala krasne vlasy. A je taky trochu olejovy, tak jej aj končeky vyživuje, aj kaderničku ju pochvalila, ze ma dobre vlasy. Tak skus možno aj tebe pomôže :).
-odkaz odstránený-
Henna by ti mala pomôcť. Mne prestali padať vlasy a aj na pokožku hlavy je velmi dobrá. A budeš mať velmi pekne vlasy po nej.
No šampony si menila... no jeden lepši ako druhy. Aj ja mam po takychto chemickych šamponoch chrasty v hlave. Teraz sa mi osvedčili šampony Joanna (hlavne ta rada od babičky je prirodna) Taky v pohode šampon je šampon henna v DM, tým nič nepokazíš. A ešte sebamed šampon proti luinam, nebol zlý ale ani nebol bohvie ako fantastický, ale vždy lepší ako Alverde. Po Alverde som mala neskutočnu hlavu. To som hned povyhadzovala.
a zabudla som napisat, ze to trva uz 3/4 roka
Mirka023 tak ja som dllllho pouzivala niveu a zacala ma svrbiet hlava, tak som si kupila Pantene, trosku to svrbenie ustupilo a zas zacalo, tak som zacala vylucovat silikony zo samponov, tak som presla na Alverde s ibistekom, ale stale nic, tak Balea a potom pozeram, ze na miestach, kde to vlastne svrbi su suche lupiny, ani sa velmi neodlupuju, len su na pokozke a to svrbenie je strasneeeee a nehovoriac, ze som prisla o vela vlasov a stale padaju kedze mam nezdravu pokozku. teraz pouzivam Doliva proti vypadavaniu,teda len raz ale az tak ma nesvrbi hlava (iba trosku), ale lupiny su, ale zas vlasky su z neho prijemne a hladke co je cudne ;D
cez net od Yvette? napis prosim stranku, dakujem.