Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

ana555

Ahojte henáčky,poradte mi prosím,minulí týždeň som si dávala palete color shampo tú novú radu shine,výdrž 6 týždňov,môžem si dať teraz v nedeľu bezfarebnú henu? Ďakujem

Mirka023

xyzz, možeš. Ano henna vysušuje hlavne chemicky farbene vlasy, ale ked si dam po henne gestil, tak pohoda, mam velmi dobre vlasy, vôbec nie su vysušene.

springlove

ahojte,
ma niekto zaujem o henna el cahire, mahagonova, 90g, 100% natural, mam 2 kusy, /kupila som to z e-shopu 2 kusy za 9 eur, predam za 6 eur/
springlove@centrum.sk

Baja22

Baby, akurat čítam ako kakao hydratuje vlasy. Myslíte že by som ho mohla použiť aj ja, aj ked mám blond vlasy?

purblanka

ahojte dievčatá.Objednala som si ten gestil,aj chi,ale nič mi nedošlo.Už som tej pani aj napísala maila,ale nič.

Lucinka33

Purblanka, bude to kvoli tej chemickej farbe ako hovori Mirka. Co najviac ich hydratuj, vyzivuj. Ten Gestil Wonder uz mas? O olejceku CHI som uz vela pocula, hlavne na youtube :) Ale asi ma tiez nevymyvatelne silikony :/ Napis este raz tej Silvii, mne to poslala tak za tyzden.

Mirka023

Purblanka, henna vysušuje vlasy, hlavne tie, čo maš farbene chemiou. Preto sme tu kecali o maske gestil wonder.

purblanka

ahoj lucinka,predstav si tá henna mi nenormálne vysušuje vlasy,no neviem prečo.Poznáš ten olejček CHI??objednala som si ho asi pred 3 týždňami,a ešte mi neprišiel.Už som aj napísala tej pani Silvie,či nezabudla na mňa,a nič...tak som sa naň tešila:(

Lucinka33

meggy, nieco mam aj od tej pani Yvette (zabaly, bezfarebnu hennu), ale vacsinu zasob hnedej henny mi kupil brat v Rakusku :) A nemusim chodit na postu, postarka mi to donesie domov :)