Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Nieje to nejake prilis lacne?
na vlasy pod plecia staci 100g,alebo radsej 2oog?
Som hrozna,chemie som sa nebala a okolo toho tolko spakulujem.Dakujem.:)
P O R A D I niekto?
Po rokoch odfarbovania na blond som sa vratila k svojej povodnej tmavo hnedej,nieco ako horka cokolada.
Velmi chcem prejst na hennu,len sa trocha bojim.Nehodia sa mi teple odtiene,nchcem,aby sa mi vymyvala farba do cervenych odleskov.
Ak dam ciernu,chyti uplne na cierno?Ono aj teraz su vlastne az do cierna.
Mozem zmiesat ciernu s hnedou?
Co napr.totocgi.ebay.co.uk
Pre vsetkych zakaznikov ponukame 1 ks akehokolvek prirodneho produktu zdarma podla vlastneho vyberu pri objednavke aspon 4 produktov z nasho e-shopu na:
hennayvette.sk
zuzulík,kludne si daj tú druhú farbu.Mala by ti chytiť.
jeee. raz som skusala hennu a chytilo mi to tak narysavo ze som s placom volala frajerovi nech mi kupi palette cokoldovy sampon, ktory mi chytil skoro do cierna.. :-D haluz, kaslem na hennu,teraz mam peroxid:-D
a akej farby je tá farba?a ako ti chytilo?
ana: farbit hennou po klasickej farbe sa odporuca aspon po 4 tyždnoch. Čo sa tyka zabalu, ja by som na tvojom mieste este tyžden počkala, aby ti to nahodou nezreagovalo...