Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

xyzz

ako možno ani ona nemá presne takúto farbu, fotka dosť skresľuje.. ale tak aspoň podobnú a je mi jasné že na prvý krát to nezískam...
no a ešte som sa chcela spýtať... mám tak pod plecia celkom husté vlasy... bude mi stačiť 1 balíček?

isabelle

Tak pri stredne hnedej ti asi az tak cerveno nechyti ako je to na tom obrazku. Ta na obrazku je dost ziarivo cervena a to mozes dosiahnut najskor chemickou farbou, alebo hennou na este svetlejsich vlasoch.
Ale najlepsie je vyskusat:) Henna sa scasti postupne vymyva a nefarbi tak umelo ako chemicke farby.
Ak chces dosiahnut co najcervensi odtien, tak potom tu HC bordovu zmiesat s Marenou co mame v nasom e-shope. Ale je to o pravidelnosti, prirodne farby treba aplikovat castejsie, aby si vlasy zachovali pozadovany odtien. Vlaskom tym ale neuskodis, prave naopak, aspon sa viac zregeneruju:)

isabelle

xyzz
A aku mas tu chemicky zafarbenu hnedo-medenu.. svetlohnedu, strednehnedu, alebo tmavohnedu?
A tvoja vlastna povodna farba vlasov je aka?

isabelle

xyzz
Na dosiahnutie takeho odtienu ako je na tom obrazku urcite vyskusaj najskor Henne Color bordovu. Ale vysledny odtien zavisi od farby tvojich vlasov, cim su svetlejsie tym bude odtien intenzivnejsi. Henna totiz velmi nezosvetluje:)

jarkaa55555

nato aby si mala taky vyrazny odtien cervenej bez pouzitia chem . farby musis mat svoje vlastne vlasy uplne svetle

xyzz

Zdravím dámy, tak som sa konečne rozhodla, že tú hennu skúsim... ale mám určité pochybnosti ohľadom farby.. je možné aby som dosiahla takúto farbu? tá baba si vraj farbí hennou z DMky...lenže som viac krát čítala, že henna dá len farebný nádych.. a toto ma privádza znova do pochybností... DMková henna má len 33g To by som si musela kúpiť aspoň 3 balíky, však? to si radšej objednám tú henne color. no a teraz k tej otázke... k dosiahnutiu tejto farby potrebujem medenočervenú či bordovú? myslím, že bordovú, nie?
www.birdz.sk

Ďakujem za každú odpoveď =)

isabelle

Pre všetkých zákazníkov, ktorí sa zaregistrujú v našom e-shope Hennayvette a zároveň aj na našom diskusnom fóre Hennayvette, ponúkame pri objednávke aspoň 2 kusov akýchkoľvek výrobkov z nášho e-shopu 1 ks prírodného produktu zdarma podľa typu Vašich vlasov a pri objednávke aspoň 4 kusov ponúkame 1 ks prírodného produktu zdarma podľa Vášho vlastného výberu na:
hennayvette.sk

isabelle

sun08
Ak chces poradit viac ohladom henny, napis na yvettemarquise@yahoo.fr.
Ponukame rozne henny, kludne mozes vyskusat aj kombinaciu hnedej a ciernej, mame s nou velmi dobre skusenosti aj s prekrytim sedin. Rastlinne farby sa scasti vymyvaju, a preto sa nemusis obavat odrastov:)