Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
isabelle
a keby som zmiešala medenú hennecolor a marenu? nechytilo by mi to tak podobne ako na obrázku?
isabelle
no mám len trošku rozštiepené končeky niekde, inak sú celkom zdravé... ale tak skúsim zmiešať bordovú hennu a marenu v pomere 1:1, niečo tam ešte nahádžem a uvidíme =))
helka160
A odfarbovala si si vlasy sama, alebo u kadernicky?
Osobne s tym skusenosti nemam, ale moja znama mala uplne tmavohnede vlasy a teraz ich ma dost syte cervene pomocou chemickej farby Palette intensive..myslim, ze odtien Intenzivna cervena:) Je to vlastne farba 2v1, zaroven aj odfarbuje aj farbi. Mozem povedat, ze na tak tmavych vlasoch to chytilo naozaj dost intenzivne.
ahojte ja by som sa chcela spýtať ako mám dosiahnuť úplne čerwenú farbu vlasov.Mala som čierne vlasy ktoré som peroxidom odfarbila a na tie odfarbené som dala čerwenú..no žial nieje to úplne čerwené čo som aj čakala ale vyzerá to ako keby tam mám v tom čierny melír.Ostalo mi tam dosť čiernej farby.Nechcemsi už dávať znovu peroxid a tak neviem ako mám dosiahnuť úplne červené vlasy bez tej čiernej...má s tým niekto skúsenosti??
xyzz
Myslim, ze na tvoju farbu vlasov by chytila o nieco tmavsie ako je na obrazku.
Ale ak si mala nedavno chemicku farbu, tak je dost mozne, ze ti chyti celkom dobre. Totiz vlasy su po chemickych farbach suchsie a poreznejsie a lepsie potom vstrebavaju farbu.
Z mojej osobnej skusenosti ti hennu mozem len odporucit, aj ked si si farbila predtym chemickou farbou. Treba len dodrzat odstup min. 3 - 6 tyzdnov.
Ja som tak raz experimentovala s chemickymi farbami a kedze som s nimi vobec nebola spokojna, nic ine mi neostavalo len znovu pouzivat hennu. Len henna mi vlasy znovu potom dala dokopy:)
Hlavne treba do henny vzdy primiesat nieco hydratacne ako vlasovy kondicioner, masku, alebo olej, aby sa vlasy hennou nevysusili, hlavne ak boli predtym chemicky farbene:)
lenka
no ale aj ona mala také vlasy ako ja približne... a má takéto červené z henny vraj... a farbené boli pred mesiacom takže myslím že by tam problém nemal byť
ak mas hnede vlasy, nieje sanca mat taku farbu pomocou henny. a navyse ak mas vlasy farbene chem. farbou tak hennu vobec nepouzivaj
isabelle
a pravidelným používaním by som mohla dosiahnuť taký odtieň? či nehrozí?
To pravidelnejsie pouzivanie pripominam len preto, lebo mnohe zienky niekedy ocakavaju od prirodnych farieb viac ako zmozu:))
Ak mas hustejsie vlasy pod plecia tak 1 balicek 100 g urcite..menej nie:)