Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
maria15: dakujem :D a modrocierne ??? :D :D MODRO ? :D ja nechcem modre...do kelu ten modry odlesk tam bude vzdy ked neprimiesam inu ?? ....a naozaj chytII ...lebo mam naozaj tmave vlasy asi nieco ako dajme domu , V.Backham...a idem si farbit 2.x...a neviem ci mi to na 1.x zase po pol roku chyti, ped tym som si raz zafarbila hennou z DM cienou a absolutne mi nic ale naozaj nic nehcytilo..
odporúčam ti hennecolor hnedú alebo čiernu.ja osobne som mala už po hnedej pomaly modročierne vlasy.
pardon zabuzdla som :D -odkaz odstránený-
baby a ktora farba z tychto mi chyti najlepsie ak mam tmavohnede vlasy a chcem ist an cierno alebo na este tmavsie, ....alebo s akou mate skusenosti ??
väčšinou vysušuje tým ženám,čo predtým mali chemku.teda tak to bolo aspoň v mojom prípade.teraz keď konečne chemka odrástla,je to ok.zdravý vlas ti nevysuší.a ešte závisí o akú hennu sa jedná.a ja som si všimla,že väčšinou vysušujú tie prísady ako vajce,ocot a citrón.ja používam citrónovú šťavu,ale RIEDENÚ a tá mi nevysušuje vôbec,nie ako to bolo s citrónom..
Mám asi veľmi nelogickú otázku, tak sa predom ospravedlňujem, ale ako môže henna vyživovať keď vlasy vysušuje? Nie sú vyživené vlasy hydratované a tak všetko dokopy?
Maria, ano, dakujem ti za super tip :)
no vidíš Lucinka33,dobre som ti poradila :)
Mirka, to je super :) Ja som teraz spokojna aj s (najlacnejsim samponom z drogerky asi) bylinnou zihlavovou Lunou od Alpy :)
xyzz
Ak chces co najcervensi odtien, tak urcite vyskusaj HC bordovu, pripadne zmiesanu s Marenou.
HC medena je skor do hrdzava, rysava, takze az taky cerveny odtien s nou nebudes mat, aj ked ju zmiesas s Marenou:)