Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
xyzz
Ano, pokojne to mozte zmiesat s tymito ingredienciami. Cervene vino bude trochu pachnut, ale ak by ste pridali nejaky etericky olej aspon 3 - 5 kvapiek do zmesi, urcite by to zmes prevonalo:)
Namiesto cerveneho vina sa da pouzit aj stava z cervenej repy, dostat ju vacsinou pri Bio potravinach v Dmku aj v Hypernove.
Tak dneska mi prišla bordová henna s marenou, plánujem ich zmiešať 1:1. Môžem to zaliať čiernym čajom a červeným vínom a pridať do toho masku Genera a trochu citrónovej šťavy? Či radšej niečo iné?
xyzz,
ja som si už párkrát dávala venitu, podľa mňa chytá silnejšie ako henna z DM (lebo ja používam tú). Ale ja mám mastné vlasy, takže tá z DM mi ich trochu vysuší a po venite som ich mala také zacelené, až moc lesklé, ako po nejakom balzame
snezenka : A aka znacka henny to je ....
baby ja proste potrebujem NIECO OVERENE, Z KTOREHO MI HENNA CHYTI NA TMAVOHNEDE VLASY HNED NA 1.X NEJAKU C-I-E-R-N-U HENNU..UZ JETO DOST SURNE
Hennou si barvim vlsy uz asi pet let, ta z DM nic moc, kamaradka mi privezla z Bratislavy, primo z indickeho obchodu, cenove stejna, ale je ji tam dvakrat tolik, chytla uplne uzasne za hodinu pusobeni!!!! (Tu z DM jsem mivala i celou noc) Doporucuju! A co se tyce zdravi vlasu - to se sklanim pred Hennou, protoze se mi prestaly trepit vlasy, lesknou se a jsou silne... :)
Dneska som v drogérke videla Venita Henna Color... máte s tým niekto skúsenosti? Dobrá je? Lebo bola pomerne lacná
Pre všetkých zákazníkov, ktorí sa zaregistrujú v našom e-shope Hennayvette a zároveň aj na našom diskusnom fóre Hennayvette, ponúkame pri min. objednávke 20,00 eur zdarma poštovné a balné pri platbe na účet a 50 % zľavu na poštovné a balné pri platbe na dobierku:
hennayvette.sk
DM henna chyta, ale ja som do tyzianu pridala trochu citronovej stavy a chytila az az, ako mala, do cervena. A to nemam moc svetle vlasy.
a indigo je modré takže niet sa čo čudovať,že chytá do modrého odlesku :),na svetle by ti to malo ísť do čokoládova.hennecolor chytá silno,ja som ju mala asi 8 hodín,ale myslím,že už po 3 hodinách by to bolo také.potom už jedine bordová hennecolor.vraj aj tá dobre chytá.no a svetlejšie odtiene ti už asi nechytia.
tak z DMka ani jedna nechytá :),neviem,či to bude až modré,ale indigo,čo je tam pridané je pravé (ja som mala modrú misku pri hnedej hennecolor-okrem iného,hnedá henna sa väčšinou viacej drví,nie je taká jemná ako čistá lawsonia).na tmavé vlasy chytá skutočne tmavo.