Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
isabelle
oukej, a ešte sa chcem spýtať... aký odtieň má tá hnedá henne color? vraj tmavohnedá, ale taká hnedočierna alebo svetlejšia?
xyzz
Hennou si mozes farbit vlasy ako casto chces, nemusis drzat niekolko tyzdnovy odstup od prvej henny k dalsej..mozes si davat hennu aj kazdy tyzden:)
S1M
Chlor hennu z vlasov rychlejsie vymyva, a preto tam, kde sme vystaveni dlhsi cas chlorovanej vode, treba vlasy hned po kupani dokladne vymyt, ked nie samponom tak aspon kondicionerom.
Musí sa robiť nejaká prestávka medzi farbeniami hennou? Pred týždňom som si zafarbila bordovou hennou, ale chcem sa vrátiť k hnedej... treba čakať pár týždňov ako pri chemickej farbe alebo netreba?
Ahojte, chcela by som sa spytat, ze ci na hennu posobi chlor? Dnes mi povedala jedna znama, ze vraj ked by som plavala v chlorovej vode, henna zreaguje a vlasy budem mat zelene. Od kedy si hennujem vlasy, este som nebola na plavarni ani nikde kde by vodu chlorovali. Je to pravda alebo blud?
xyzz, hneda od hennecolor je tmavohneda.
Chcem sa ešte spýtať, aký má odtieň tá hnedá henne color? Svetlejší či tmavší? Či to zase záleží od pôvodnej farby vlasov?
beruska asi dam fakt tu hnedu :D :D ...predsa minat 7 eciek len tak zbytocne :)
Lucinka33-dakujem za radu :)...vsadim na teba dam tu bodrovu...ved predsa je med. dost svetla a by mi na koniec ani nechytila..
Katika: tak asi tu hnedu :D
VveronikaA, podla mna skor ta bordova. Mala by dobre chytat aj na tmavsie vlasy. Medena je asi prilis svetla pre teba.