Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

VveronikaA

zdravim :) mam tmavsie hnede vlasy a neviem ci si mam objednat bordovu alebo meddenu hennacolor...co by ste mi skor poradili?? chcela by som vidiet hlavnie niejaky rozdiel..ale neviem, kt. by chytila lepsie :)

Lucinka33

katushkaa, neviem ci ti to na prvykrat chyti, ale ja by som ti odporucila skor hnedu hennecolor. lebo som citala, ze ta cierna velmi nechyta. a nechaj si hennu posobit celu noc. namiesto uteraku si daj staru teplu ciapku na hlavu, je to pohodlnejsie :) tak by ti mala najlepsie chytit.

katushkaa

baby idem an to objednat a teda hnedu hennecolor alebo ciernu ...( mam tmavohnede vlassy a chcem proste aby mi to na prvyx chytilo, u mi je jedno na ako ale chcem aby tam te nrozdiel bolo vidno ) dakujem

rew

Mirka, vdaka, rozmyslala som nad tym, len som chcela vediet ci sa da zohnat nieco aj inak ako cez net :) Resp chcela som si to napatlat na vlasy dnes vecer :)