Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Pamatam si, jasne :) Aha, tak som rada, ze ti to prislo. Takmer vsetci na mimibazare pozaduju platbu vopred na ucet. A vlasy sa ti uz zlepsili po henne?

purblanka

Ahoj Lucinka,to si fakt pamätáš,?Je to milé:o),áno prišlo mi to konečne,a už viem prečo to tak dlho nechodilo.Celkom dole v maily bol napísaný účet kam to poslať,a ja som tzo nečítala,a iba som nervózne čakala.Som rada,je to fajn,velmi sa tomu teším.Dakujem vám mnohým za rady,ktoré ste mi dali.

Lucinka33

Purblanka, to je super, ze ti chytila ta henna. Lebo minule si tusim pisala, ze nechytila. A dosiel ti uz aj Gestil Wonder?

kraaska, nemala by si sa vyhadzat z henny, nie je v tom chemia. ale pre istotu si sprav test na alergiu. malo ludi ma alergiu na hennu, ale najdu sa. ja som sice este o tom nepocula, ale citala som, ze je to mozne...

kraaska

ahojte,objednala som si hennu od hennayvette,čiernej farby,myslite ze ked som alergicka na chem.farbu na vlasy ,s tejto sa nevyhadzem?dakujem

purblanka

kateerinka-objednaj si zo stranky hennayvette-je dobrá,a chytí hned.Ja som si objednala hnedu,a ešte neviem nejaký balzam,a zdarma som dostala ako novy zákazník čierne indigo-dala som si polovicu z jednej a polovicu z druhej-a chytilo mi pekne na tmavo,ani takú až som nechcela:)

isabelle

Tak najprv si dajte do misky praskove zmesi, potom tuhe napr. kondicioner a az nakoniec tekute - citronovu stavu staci par kvapiek, aby nepresusila vlasy a zvysok prilievat postupne a medzitym premiesavat, aby ste videli ake je to huste. Nenalievajte tekutiny naraz, aby ste to nahodou neprehnali a nebolo to prilis tekute. Najlepsie vymiesana zmes je podobna smotanovemu hustejsiemu jogurtu:)
A skuste podla prilozeneho navodu, naniest na vlhke vlasy, nechat posobit min. 1 hodinu, pre intenzivnejsi odtien a regeneraciu 3 - 12 hodin, nasledne zmyt samponom, pripadne pouzit aj kondicioner.