Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

dionee

huhu ja som vam nizsie pisala ze moja hena sa miesa s aktivatorom, lenze ja ten aktivator mam v krabicke aj s pastou-farbou. No a nepozna niekto tu henna plus??

nadia09

Ahojte,
je tu toho vela popisaneho, ale zatial som nasla len, ze praskova henna sa miesa aktivatorom. Vie mi niekto poradit co to ten aktivator je, ci sa da niecim nahradit, pripadne, kde a za kolko sa da na Slovensku zohnat? Mam praskovu hennu z Tuniska na robenie linky na oci a obocie. Len som to nedomyslela s tym zmiesavanim :(

Dakujem moc

gloss

Evča - naozaj? tak ti dobre chytá DM-ká? to si jedna z mála to je super :) a s tým mastením ti bohužial neporadím, neviem či pridávaš olej ak áno tak ho nedaj aj masku len na dlžky...zaujímavé malo by to byť práve naopak...

Evča

ahojte,dala som si hennu z Dm hnedú tretí krát a som spokojná,mám ich také ako na obale,najskôr som písala o tom aké sú suché,no teraz mám pocit ,že sa mi rýchlejšie mastia,chcem sa opýtať skúsenejších ,či to tiež pominie ,alebo ich budem mať stále také mastné pri korienkoch,no ale keď si tie moje vlasy umyjem,po umytí si dám na chvíľu pôsobiť na konce vlasov nejaký balzam tak som veľmi spokojná ,mám také krásne ,lesklé vlasy aké som nikdy nemala

3nitty

ahojte! pouzivam momentalne lush- caca brun, no pri poslednom farbeni som si vsimla, ze na slnku mam vyrazne svetlejsie korienky a stale viac sa mi to vymyva (pricom som farbila len tyzden dozadu). lushom farbim, uz skoro pol roka a bola som s nim velmi spokojna. neviete mi poradit nejaku inu dobru hennu? rada by som vyskusla aj nieco ine. skusenosti mam este s hennecolor- hnedou, ta je vsak na mna dost cervena. pouzivala niektora z vas napr. znacky himalaya a lamda? farbia do cervena, alebo vedia urobit peknu sytu hnedu? kryju dobre? a tie henny muller? zaujimalo by ma este, akym sposobom objednavate od tej ivett... ona je slovenka? da sa platit cez internetbanking? ake henny ponuka a ake ma ceny? velmi pekne dakujem za odpovede. prajem pekny den!

dionee

Ahojte baby. Prave idem z obchodu a nesiem si farbu - Henna plus black... Zatial ako som sa tu hrabala, o tejto som nic necitala. Dam si ju az 20teho na vlasy a uvidim. Nema niekto skusenosti s nanasanim henna plus? Toto by sa nemalo zalievat horucou vodou ale je tam kremik a ten sa miesa v takej flaske s aktivatorom. A ma sa to nechat 40-50min a vlasy vraj neprekrivat. Tak to tu pisu.
No a co ma sklamalo je ze nenachadzam v nej zlozky po indigo ale nachadzam tam sodium sulfate co je veelmi nebezpecna chemicka zlozka:( Mate aj vy vo vasej farbe taku zlozku?
Mohol by mi niekto na meil napisat aku ciernu uz vyskusal a chytila mu a nebola hrozne draha? tato ma vysla na 12 eur.. Zatial co som u vas citala tak ohlas som zbadala na tej muller ciernej . Vdaka baby tak potom napisem ci to chytilo