Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Caute baby, mam prirodne take stredne hnede vlasy a chcela by som dosiahnut tmavu cokoladovu farbu. Chcem si kupit ciernu hennu - citala som ze ta by mala chytit tak na tmavohnedo. Myslite ze to mozem dosiahnut? Mate s nou uz niektora skusenosti? Ale tiez som niekde citala ze ta cierna henna uz nie je prava henna - no neviem preco, ale je to pravda?
Aha, tak mozes dat kludne caj, aj ked myslim, ze nejak vyrazne neovplyvnuje lesk a regeneraciu. Je to skor na podporu farby.
mne nejde o farbu, ale o ôesk a regeneráciu
dominikaa, ano, tak by to bolo lepsie. ten cierny caj by mal byt dost silny, aby to malo ucinok. ale zavisi aj od toho, aku farbu si davas a ci je ti to vobec potrebne.
čiže si to mám zaliať len čiernym čajom a vodou už nie?
gastanova je taka hnedo-cervena tepla farba. nie je svetlo hneda, ale je svetlejsia ako hneda, tak preto myslim, ze mi na moje tmave vlasy nechyti. ale rozne znacky henny chytaju rozne intenzivne.
dominikaa, je to len na tvojej tvorivosti ako ju spracujes :) aj ked par kvapiek cierneho caju ti tam asi nic nespravi :)
gaštanova farbi na svetlo hnedo?
tak ja ZALEJEM VODOU, DÁMM LYžICU OLIV. OLEJA A PÁR KVASPIEK čIER. čAJU, NO.
Inak, podarilo sa mi zohnat v Chorvatsku hennu, vola sa Perziana, ale je vyrobena v Chorvatsku. Nemali hnedu, tak som si vzala 5 krabiciek gastanovej, uz sa na nu tesim :) Sice mi gastanova asi nechyti, ale pouzijem ju ako zabaly.