Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

dionee

dala som si ju predsa a hned dnes... Moje vlasy uz nemohli cakat. No ako farba bola krasne perletovo hneda, vypari stipali ,klasika, ale dali sa mi nafarbene vlasy rozcesat co sa mi nikdy nedalo.. strasne rychlo cernela, taku spinavu kupelku som este nemala.. ani usi.. nechce to ist dole tak lahko. O tyzden idem na dovolenku pokukam sa po henach, hlavne mulleri..

gloss

to že farba ošetruje vlasy je písané už na všetkých farbách aj na paletkách :( nemôžu predsa napísať že peroxid a amoniak vysušuje a ničí vlasy spôsobuje vypadávanie a atď. ved by to nikto nekupoval :D musia chváliť :( ...

- nie je to polochemická farba je to tvrdá chemka už len preto že obsahuje peroxid a amoniak + ostatné chemické látky :( a že obsahuje hennu tak to nechápem zrejme len nejaké malé množstvo a ktovie či, neviem.
Ja si v sobotu idem dať Venitu henna color tiež to nie je úplne prírodná farba ale aspoň neobsahuje peroxid a ani amoniak pozri:
www.mgmplus.sk

a či si tu henna plus máš dať tak to sa musíš rozhodnúť sama :)

dionee

a preco tam popisuju ako osetruje vlasy a aj chrani pred UV..Sak to chemicke nerobia. Asi je toto polochemicka farba co?www.hennaplus.com citam daco ze ma extrakty z henny , vitaminy a tak.... No tak co mi radite? nechat ju priatelovy a ja mam cakat na spasenie ze odkial zozeniem nejaku hennu alebo si ju dat na hlavu? Ja sa bojim ze takych 6 aj 7 tyzdnov bude malo a donicim si vlasy. Cudne ze henna sa nema rada s chemiou a tu to miesaju dokopy:/

gloss

dione - ešte raz som sa pozornejšie pozrela na tie farby a to sú normálne pernamentné farby nie preliv obsahujú aj amoniak aj peroxid takže by bolo lepšie to vymeniť alebo darovať alebo potom po nafarbení dať hennu cca tak za 6 týždňe

dionee

ano mam tu hennu... Joj co teraz? Mozem si u dat na hlavu ? lebo ked o mesiac si zozeniem prirodnu ze ci to mozem tak skoro potom dat, vie niekto??? Naj by som ju vratila:(

gloss

dionee - ty máš túto "hennu"? trocha som googlila :)

www.spiritofnature.co.uk

-ak áno tak to nie je prírodná henna ale semipernamentná farba-preliv napr. ako casting gloss preto ten aktivátor-peroxid...

gloss

nadia ja si myslím že ty aktivátor nepotrebuješ to som ani nepočula s aktivátorom má hennu dionne ale to zrejme nebude čistá prírodná henna. Čistá prírodná henna sa mieša s tekutinou: vodou, čiernym čajom, mliekom a pod. :) tvoju by som miešala s vodou ved daj do google :)