Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Evča

dorkaa 2,ja som čakala po farbení 5 týždňov,potom som si dala hnedú Hennu z DM a bolo to hrozné,mala som príšerne suché vlasy,potom som si dala po týždni ďalšiu z DM hnedú a som celkom spokojná ,akurát ,že vlasy sú troška do ryšava a pri korienkoch sa mi viac mastia,ale budem skúšať ďalej.Skús to na prameni vlasom niekde vzadu na hlave a uvidíš výsledok ,no ale ako tu píšu ostatné dievčatá aspoń tri hodiny,no a ja si olej po prvej skúsenosti nedávam ,iba žltko a troch citronu

dorkaa2

Ahojte!Ja som odfarbená blondína. Mám také medové vlasy po zafarbení. Pôvodná farba je hnedá. Chcela by som opať svoju pôvodnú farbu, kvôli tomu, že počas tehotenstva si farbiť vlasy chemickými farbami nechcem.Mohla by som skúsiť hennu? Lebo si neviem predstaviť, že si vlasy prestanem farbiť a budú mi vyrastať do tých medových tmavé. Nechcem vyzerať ako strašidlo. Nemáte skúsenosť?

mirka 23

Lucinka, netušim. Nemávam lupiny. Ale pozitivne je, že nemavam take chrastičky po hlave. A to som mavala často. Takže na pokožku je dobrý, aj vlasy su po ňom v pohode.

Lucinka33

OK a fakt to pomaha na lupiny? Lebo momentalne ich nemam, ale niekedy sa mi spravia a musim pouzit chemicky Head&Shoulders, ked sa ich chcem zbavit.

mirka 23

Laveru si kup fialovu, na lupiny, aspoň teda podla mňa je dobrá. Mala som aj ružovu na suche vlasy, ale fialova bola lepšia.

Lucinka33

mirka, dakujem, asi skusim teraz Laveru. lebo oba Urtekramy mam uz na dne a kupujem ich v Nitre, no tam budem az koncom septembra :(

mirka 23

Lucinka, ten šampon od Henny som mala aj ja, teda ešte stále mám :D Nebol zlý, bol v pohode, ale nič extra. Podľa mňa je Lavera lepšia. A najviac ma odrádza, že obsahuje sodium laureth sulfate. Takže mam jedno balenie už asi rok :D