Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kosi

Gloss, ďakujem, to som potrebovala, osobnú skúsenosť na blond vlasoch, či nefarbí nejak blbo:) Super, rada by som už potom zostala pri hene. Proti vysušeniu som tu už čítala, že treba dať nejaký kondiš do toho. Tak som zvedavá, moc sa teším. Už chcem mať konečne svoje krásne zdravé vlásky:)

gloss

kosi-nápad to nie je zrejme zlý ak chceš potom pri henne zostať ale ak chceš si dať 1x zábal a potom znova odfarbovať tak to potom nefunguje :( aj tá regenerácia nenastane na zničených vlasoch ihneď treba viac aplikácií. Ja som si tiež na chem.odfarbené vlasy na blond raz dala ten hennový bezfar.zábal z DM nebola som z neho ani hrdzavá ani zelená toho by som sa asi neobávala ale mi ich ešte viac presušilo :( tak by bolo zrejme dobré supnúť do neho nejaký tvoj osvedčený balzam alebo masku a čo sa týka lesku tak sa pekne leskli :) a treba mať min.4 týždňový odstup od posledného chem.farbenia...

kosi

Kočky, ste tu už odborníčky, čítala som to tu, ale stále neviem, poraďte. Som odfarbovaná blondína, teraz to mám skôr také jantárovoplavé. Sú zničené, preto chcem vyskúšať hennu, ale nechcem farbiť, len dať vlasy dokopy, preto chcem skúsiť bezfarebnú. Je to dobrý nápad? Nechcem zostať hrdzavá ani zelená. Vďaka za rady.

kosi

Kočky, ste tu už odborníčky, čítala som to tu, ale stále neviem, poraďte. Som odfarbovaná blondína, teraz to mám skôr také jantárovoplavé. Sú zničené, preto chcem vyskúšať hennu, ale nechcem farbiť, len dať vlasy dokopy, preto chcem skúsiť bezfarebnú. Je to dobrý nápad? Nechcem zostať hrdzavá ani zelená. Vďaka za rady.

Evča

áno mala som ich také suché ,že som ich nemohla rozčesať,stále si dávam od polovice hlavy na vlasy zábal na suché vlasy,ale pri korienkoch ich mám mastné,ak máš pekné vlasy teraz ,podľa mňa to nerieš hennou,v podstate sú vlasy ,ktoré ti rastú mrtve bunky,tak ,že podľa mňa farbenie vlasov nemá vplyv na zdravie človeka.ja som sa rozhodla hennovať preto ,lebo mi prestali rásť vlasy v jednej časti hlavy/ale ja mám hypothyreozu/budem skúšať asi pol roka a potom uvidím ,dám vedieť o každej zmene ,tak ako všetky babenky na tejto stránke,zatiaľ som spokojná aj s hennou s DM ,šampon a balzam-nie ,maj sa pá

dorkaa2

evča prečo si to mala hrozné? myslíš, že suché? A tiež si mala predtým blond? Ja si ich chcem tak zjednotiť a potom mi môžu už pomaly vyrastať aj moje. Uvidím, možno to bude dobré a budem si potom henovať stále. Aj keď tejto farby mi bude veľmi ľúto. Je veľmi pekná, taká medovo blond, ľudia sa ma stále pýtajú akú farbu si dávam :-), ale čo už.

mirka 23

dorka chytí ti to, len potrebuješ kvalitnu hennu. Z DM je slabšia.
Tato pani ma kvalitnu hennu. Ja si objednavam už od nej. Na Slovensku sa to ťažšie zháňa. yvettemarquise@yahoo.fr
Na farbené vlasy ti henna chytí trocha lepšie ako na svoje prirodzene, ale zjednoti ti ich.