Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ozaj kočky včera mi bolo povedané že olej alebo balzam pridaný do hennovej kašičky znižuje farbiaci účinok :( že radšej až potom hennu zmyť kondišom...tak ak niekomu henna chytá menej skúste teda tieto ingrediencie vynechať :)
ineska - tak to sa teším s tebou áno treba naheniť ešte aspoň 2x tak za sebou aby sa navrstvila a nezalievaj vodou teplejšou ako 60 stupňov ničí sa indigo a nepridávaj nič kyslé tiež sa ničí indigo ale to asi vieš veď si stará hennistka :D , tuším si písala že to necháš celú noc-vydržala si? pá
- mirka ak sa nič nezmenilo tak Logonu práškovú-čiernu :)
ineska, ahoj :) - už si hennila? ako si spokojná? pá
poradte prosím, kde sa dá na Slovensku kúpiť francúzska henna?
natrafila som na túto stránku a všimla som si, že sú aj iné henny ako tie z DM, ja používam z DM, no rada by som sa opýtala, kde by som zohnala tie iné, hl. tú egyptskú?.
Ahojte holky:)
Chcem vás poprosit o radu . POvodne mam vlasy špinavy blond . Mala som uz blond , rysave , ci samponovane na hnedo . Naposledy som mala gastanovy sampon asi pred 1 mesiacom aj nico . Kupila som si Hennu-hnedu . Mozem si ju dat normalne teraz ? mam suche vlasy oplati sa mi hennovat ? ak by som nahodou chela prestat s hennovanim .Coze by som chela farbit napriklad s Garnier alebo inou chemickou farbou . Da sa to ?
A este jedna jedna otazka podla vas ako dlho je najlepsie nechat hennu na hlave .. ?
Dakujem vopred :)