Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
dominikaa, jasne, mozes zaliat aj cajom, je to bezny postup..alebo aj kavou atd.
henna sa dá zaliať i čiernym čajom? super, ja dávam lyžicu oliv. oleja
gloss, ahoj, odpisala som ti vcera konecne na dv.cz :) no vlasy sa lesknu aj na izbovom svetle, ale viac to vidiet na slnku, samozrejme :)
kočky čo henujete chcem sa opýtať že či aj pri izbovom svetle sa Vám vlasy tak krásne lesknú alebo či len na slniečku?
cawte babiky...no chcem sa s vami podelit o moje zazitky s hennou :) kupila som si gastanovu hennu z dm prvykrat no absolutne nic mi to nespravilo...akurat vcera som si dala druhu tiez tu istu ale zaliala som to pekne silnym ciernym cajom a po osmych hodinach co som to mala na hlavicke tak este pol hodku fenovala a ... dnes rano no nadherne mi to chytilo no hnedo a ten lesk je proste uzasnyyyy.
dakujem, gloss :)
3nitty - píš jej slovensky ona ti pošle ochotne ponuku :)
ahojte! poviete mi uz pls nieco o tej ivett??? je slovenka, alebo jej mam pisat anglicky? ake henny ponuka? aj muller?
ak si spokojná tak super :) želám peknú dovolenku a ked budeš kupovať hennu čítaj poriadne zloženie :D ahojček :)