Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

slaavka

ahojte, neviete mi niekto poradiť, kto ma skúsenosti s farbením s hennou, kupila som si hennu medeno červenú a idem si prvýkrát farbiť vlasy hennou. moje vlasy sú skoro blond, neviete na aku farbu mi to chyti? a ako dlho by som si to mala nechať na hlave,aby boli do ryšava? dakujem

Lucinka33

Mam tiez gastanovu, ale mne to do cervena nejde, lebo mam tmave vlasy, cize farbu mi to nezmenilo, ale lesk paradny :)

Lucinka33

Evca, presne tu istu hennu - Kana Perziana som si kupila v chorvatskej DM aj ja :D A tiez sa po nej lesknu vlasy a je za super cenu. Ja som vzala len 5 krabiciek, lebo mam doma este velku zasobu Mullera, Lush a nejaku Hennecolor :)

Evča

Bola som na dovolenke v Chorvátsku a kúpila som V DM Kana perziana farba kesten/kaštanová/,stojí 80 gramov 19 kuna to je 76 korún,nadšená som bola nielen ja ,ale všetci okolo,tak sa krásne lesknú,samozrejme ako pri henách trošku do červena,nuž kto ide na dovolenku do Chorvátska kupujte,ja som si kúpila do zásoy 8 balení/no všetky som vykúpila viac nemali/

Lucinka33

dionee, je velmi dobra, ja mam hnedu, super sa po nej lesknu vlasy. Hm, zlozenie na sacku nikde nevidim, ja od nej uz nemam krabicku :( Ale mala by byt prirodna, myslim, ze obsahuje indigo, lawsoniu a mozno este nieco.