Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Včera som davala sesterke Lush, (Caca brown) chytila podla mňa dosť dobre, čokoladovo, ale nedavala som kokosak, len troška masky na vlasy.

Lucinka33

Miselinka, inak, docitala som sa, ze vraj zmiesanim ciernej a hnedej HenneColor vznikne pekna cokoladova farba. Este som to neskusala, ale urcite skusim, tiez chcem cokoladovu :) A tiez som sa dozvedela, ze ked pridas do henny cajovnikovy tea tree olej, tak stmavuje. To tiez skusim :)

Lucinka33

winki a kolko si platila postovne na Slovensko? Poslali ti na dobierku?

Miselinka, mozno by si mala skusit nejaku hnedu - napr. Hennecolor, ta chyta tmavsie. Uz som nasla tvoj starsi prispevok, tam si pisala, ze by si chcela cokoladove. Tak skus :)

miselinka

No ja som si objednala tu Sante, co ma na stranke Bior...fakt neviem teda cim to bolo, ale tak asi s tou ciernou uz zazraky cakat nemozem.

winki

baby preco si neobjednate cistu prirodnu hennu obycajnu z nejakej ceskej stranky? Ja som si takto objdenala kilove balenie bezfarebnej a nemam ziadne problemy.

Lucinka33

Miselinka, to ma mrzi a aku znacku henny si to objednavala? Lebo ja som sa tiez len vcera dozvedela, ze ani cierna hennecolor vraj nechyta dobre, pisali to v jednej diskusii. Potom aj ta cierna pakistanska je o nicom. Mozno Muller by vam chytil, ale nerucim za to, s tou ciernou je to problem.

Dionee, poslem ti na mna mail.