Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Winki,tá stránka je veľmi zaujímavá,dikywww.prodejbylin.cz
Miselinka, inak, docitala som sa, ze vraj zmiesanim ciernej a hnedej HenneColor vznikne pekna cokoladova farba. Este som to neskusala, ale urcite skusim, tiez chcem cokoladovu :) A tiez som sa dozvedela, ze ked pridas do henny cajovnikovy tea tree olej, tak stmavuje. To tiez skusim :)
winki a kolko si platila postovne na Slovensko? Poslali ti na dobierku?
Miselinka, mozno by si mala skusit nejaku hnedu - napr. Hennecolor, ta chyta tmavsie. Uz som nasla tvoj starsi prispevok, tam si pisala, ze by si chcela cokoladove. Tak skus :)
No ja som si objednala tu Sante, co ma na stranke Bior...fakt neviem teda cim to bolo, ale tak asi s tou ciernou uz zazraky cakat nemozem.
veď toto, ja by som radšej čiernu a hnedu, ale tak nič, skúsim, dik
winki.... tak daj str´ňanku alebo kontakt odkiaľ ty objednávaš.
Miselinka, to ma mrzi a aku znacku henny si to objednavala? Lebo ja som sa tiez len vcera dozvedela, ze ani cierna hennecolor vraj nechyta dobre, pisali to v jednej diskusii. Potom aj ta cierna pakistanska je o nicom. Mozno Muller by vam chytil, ale nerucim za to, s tou ciernou je to problem.
Dionee, poslem ti na mna mail.