Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojky, prisla mi ponuka od Ivett, ma celkom dobry vyber, aj HenneColor za znizene ceny - 6,40 eur plus postovne. Objednavate si niekto? Keby ste skusali napriklad indicku hennu Hesh-Mehandi, pouzivanu aj na body art, dajte vediet :)
Dionee, no to je skoda, ale mozno na nu este niekde natrafis. Urcite ju skus, je podla mna kvalitna. A keby si nasla aj nejaku inu a v zlozeni su len prirodne veci, tak vyskusaj.
lucinka tu henu color som nasla v holandsku v nejakom ezoterickom obchode..Ale nekupila a neviem ci tam pojdem ale zrejme uz nie:( Musim kuk dalej...
slaavka niet zač ak viem rada tak poradím :)
gloss, dakujem velmi pekne, velmi si mi pomohla:) vyskušam a dam vedieť:) ešte raz vdakaa
katuskaja - myslím že nie :(
a ked dám na červené vlasy hennu blond chytí mi ? je šanca?
aha, čiže to je tá DM-ková tú si musíš na vlasoch nechať čo najdlhšie nakoľko chytá dosť slabo myslím že najslabšie zo všetkých ktoré sú tu opisované takže aj 5-6 hod. kludne aj viac a ako ti to chytí to je vždy lotéria najlepšie si je spraviť test na svojich vlasoch. Ja si na takéto účely odkladám vypadané vlasy a potom si z nich odoberiem nafarbím vložím do igelitu a dám niekde na telo napr. do podprsky alebo nahavičiek :D aby sa to zohrievalo tak ako ked je to na hlave :D a behať s tým tých 5hodín a sem tam kontrolovať intenzitu a uvidíš ako to chytá inak červenomedená by mala na tvoje blond vlasy chytiť relatívne dobre červeno-ryšavo treba skúsiť :)
gloss, na krabičke vidim napisane iba natural products henna, na prednej strane je taka žena a ešte su tam take egypťanky:) www.naturshop.sk tu je link, tu farbu dostať aj na nete. vlasy mam svoje, nefarbene ničim.