Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Mirka,prosim ta pekne, je este nejaka latka okrem LSL,
ktorej by sme sa mali vyhnut v samponoch ?
Ci toto je najvacsia pliaga z tych latok?
LSL sa pouzivat tusim na umyvanie aut,vsak?:o///... .
Dakujem ti krasne !!! :-).
maja
Mirka, diky, tak uz som rozhodnuta a idem jej napisat. Lebo z tych chemickych farieb mi ani nejako nerastu a rada by som zas mala dlhu hrivu :) Pouzivas aj nejaky specialny sampon? ja nejako neviem najst, co by mi na ne urobilo dobre. Z tych reklamnych ma svrbi cela hlava a zas obycajny brezovy mi ich velmi vysusuje:(
no tak taky pocit pokoja a mieru nie je nikdy na zahodenie...a este k tomu krasny odtien a zdrave vlasy, no kaslem ja asi na chemiu, blondina-neblondina, vsak to je v podstate jedno. No dufam, ze mi k spravnej aplikacii bude stacit aj maturita :)))
veruze nerada by som skoncila ako rysavka:)
inac, ta Yvett ma aj tu blond hennu, ci to treba niekde inde objednavat? A ktory zabal pouzivate, hlavne nech z neho velmi netmavnu a nech sa ma ludia nezlaknu, ked vyjdem z domu :)
mirka - po hennení si myslím, že každá "hennárka" má pocit pokoja a mieru už len preto, že si na vlasy nepatlá chemickú bombu a ked ešte vzíde odtieň aký si predstavuje tak pribudne aj pocit spokojosti :)
mirka - ja som ten link nedala kvoli tomu stmaveniu ale som reagovala na to čo písalo kačiatko, že henna vyživuje mozog :D asi som to blbo napísala :) tam dole v tom linku brahmi to tiež píšu na konci pri nadpise Zamyslenie...:)