Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

maja vladkov

Mirka,prosim ta pekne, je este nejaka latka okrem LSL,
ktorej by sme sa mali vyhnut v samponoch ?
Ci toto je najvacsia pliaga z tych latok?
LSL sa pouzivat tusim na umyvanie aut,vsak?:o///... .
Dakujem ti krasne !!! :-).
maja

mirka 23

Kaciatko, nepouživam špecialny šampon, ale nepouživam tie klasicke z drogerky, tie mi nerobia dobre (Nivea, Loreal, Fructies, Vella...) Teraz mam šampon od Lavery (prirodny) ten mi vyhovuje. Vyberam si šampony, ktore neobsahuju sodium laureth sulfate.

kaciatko7

Mirka, diky, tak uz som rozhodnuta a idem jej napisat. Lebo z tych chemickych farieb mi ani nejako nerastu a rada by som zas mala dlhu hrivu :) Pouzivas aj nejaky specialny sampon? ja nejako neviem najst, co by mi na ne urobilo dobre. Z tych reklamnych ma svrbi cela hlava a zas obycajny brezovy mi ich velmi vysusuje:(

mirka 23

Kaciatko, Yvette má aj blond hennu, ja som si ju objednala. Ludia sa ťa nezlaknu, lebo na prvykrat ti to nechyti nejak extra. A vlasy sa saju do uplneho poriadku po opakovanych aplikaciach a aj tá farba bude potom intenzivnejšia.

kaciatko7

no tak taky pocit pokoja a mieru nie je nikdy na zahodenie...a este k tomu krasny odtien a zdrave vlasy, no kaslem ja asi na chemiu, blondina-neblondina, vsak to je v podstate jedno. No dufam, ze mi k spravnej aplikacii bude stacit aj maturita :)))
veruze nerada by som skoncila ako rysavka:)
inac, ta Yvett ma aj tu blond hennu, ci to treba niekde inde objednavat? A ktory zabal pouzivate, hlavne nech z neho velmi netmavnu a nech sa ma ludia nezlaknu, ked vyjdem z domu :)

gloss

mirka - po hennení si myslím, že každá "hennárka" má pocit pokoja a mieru už len preto, že si na vlasy nepatlá chemickú bombu a ked ešte vzíde odtieň aký si predstavuje tak pribudne aj pocit spokojosti :)

gloss

mirka - ja som ten link nedala kvoli tomu stmaveniu ale som reagovala na to čo písalo kačiatko, že henna vyživuje mozog :D asi som to blbo napísala :) tam dole v tom linku brahmi to tiež píšu na konci pri nadpise Zamyslenie...:)

mirka 23

gloss, viem že radikalne to vlasy nestmavilo. Tiež som si o tom tieto veci vtedy čitala, ale žiadne tmave vlasy sa nekonali :) Neviem, možno na tmave vlasy to ma nejaky extra efekt...