Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahoj Lucinka, tak mi konecne prisla ta cierna henna, tak som si ju dala hned vecer na hlavu cez noc, no a rano som pozrela na vysledok a - ziadny. Absolutne nic, ani o odtien mi to nezmenilo farbu. Tak teraz neviem preco - na navode bolo pisane ze minimalne 60-stupnovou vodou, moja mala 64, ale neviem teda ci je pravda to s tym znicenim indiga pri viac ako 60 stupnoch. Som dost sklamana z toho, dala som tam aj tu kavu a kakao...neviete co by mohlo este pomoct? mam este polovicu sacika tak si to chcem dat aj druhy raz. Ale trosku ma po tom svrbela hlava, stava sa vam to niekedy? zacervenanie ani vyrazky ziadne, len svrbenie...dakujem za tipy
lucinka nevies mi dat na teba meilovku? Este lepsie mi ju poslat na moj meil? Mam stale nejake otazky na henu a neviem sem casto chodit a denne tu pribuda mnoho prispevkov a mam tom chaos.
slaavka - myslím že možeš používať svoj oblubený šampon aj balzam ale odporúča /ale nemusíš/ sa bezsilikonová kozmetika aby henne nič neprekážalo vlasy obaliť a zábaly si samozrejme možeš robiť ale myslím že nič špeciálneho tak ako si bola zvyknutá a som rada že si spokojná s kvallitou svojich vlasov a možno naozaj si na ten odtieň zvykneš a ked nie nič ti nebráni skúsiť tú hnedú ale si myslím že tá ryšavá ti bude prerážať a možno nie je to naozaj vždy individuálne :)
Slavka, tak to je potom super, tak nabuduce len vyskušaj iný odtieň ak ti tento vadí. To že sa pri hennovani maju použivať špecialne šampony je podľa mňa len biznis trik, aby si si kupila šampony od ich značky. Pokojne použivaj ten čo máš, ak ti vyhovuje.
Mne sa najviac osvedčil šampon od Lavery (DM) a Lucinka pisala, že je super Urtekram. A balzamy su dobre od Genery alebo Gestil (Wonder)
baby dakujem:) zatial som to nechala tak a všetci hovoria, že to vyzera dobre:) len nie som zvyknutá na taku vyraznu farbu mojich vlasov. keby som si dala palette a mala zelené vlasy,tak by som aspon ladila k zelenemu tričku:D gloss, moje vlasy su teraz uplne krasne jemne ako babetko, takže som spokojna. vydržim par dni a možno si to s tou hnedou nakoniec aj rozmyslim:) dakujem za rady:) inak ešte niečo, čitala som, že na hennou farbene vlasy by sa mali použivať špecialne henna šampony a nejake zabaly, a ked mam obyčajny žihlavovy šampon, tak to môže byť? nezmizne mi rychlejšie ta farba?
slaavka ak si dobre pamatám ty si ich chcela mať ryšavé? však? tak vydrž dva dni a neplaš sa ak si si dnes farbila tak henna ešte dva dni oxiduje a tmavne ja by som na tvojom mieste počkala tie dva dni a určite by som si na to nedávala ten palette šampon, neé :) a ked sa ti to nebude páčiť tak o dva dni si na to daj tú hnedú hennu ale netuším ako chytá sú baby čo im to chytne pekne hnedučko a sú aj také čo im to nechytne vôbec - škoda že si si nespravila ten test čo som ti radila a inak si spokojná s kvalitou vlasov? sú pekné lesklé? pozri, pekne sa k tej farbe namaluj daj si zelené tričko to k ryšavej farbe vlasov super pasuje podla mňa je to len nezvyk na novú farbu a ešte raz vravím vydrž dva dni :) a možno po dvoch dňoch si na nový odtieň zvykneš a nebudeš už chcieť farbiť :)
alebo ked si dam hnedy šampon od palette, čo sa mi stane s vlasmi?? nevypadaju mi?:)
gloss, prosíím pomož mi:) zase:)dneska som si dala hennu na vlasy, teraz ich mam ryšave a nejako mi to nie je po chuti. ked si dam ešte dneska na vlasy hennu, ale hnedu, chyti mi to na hnedo, aj ked mam teraz ryšave?? prosim porad mi, lebo to vyzera hrozne a ja som zufala:(
Lucinka-hesh mehandi je zo začiatku dosť hrdzavá ale po dvoch dňoch na tmavých vlasoch zoxiduje do tmavomahagonova :) inak tie ceny sa celkom už dajú zaujímali by ma aké sú tie zábaly...