Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kaciatko7

Ajojte, nemam absolutne ziadne skusenosti s hennou, ale ked si vas tu takto citam, mam chut to vyskusat. Len neviem, ci sa aj na moje nieco najde:( Mam bledohnede s blond melirom (ale moja prirodzena farba je hneda, nie velmi tmava). Co by ste mi odporucili? Chodim na melir cca kazde 2 mesiace a dost mi to vysusuje vlasy a takymto cinom sa asi nikdy k dlhym nedopracujem :(( Nie je aj nejaka henna, ktora vlasy zosvetli? Dakujem.

gloss

meForMe - Ivett je konkrétna osobka ktorá predáva hennu a rozne indické hennové zábaly, možeš ju kontaktovať a ona ti pošle emailom ponuku a ceny a potom si možeš od nej objednať a ona ti balíček pošle dobierkou - email na ňu je nižšie už napísaný:)

gloss

Mirka hlavne preto lebo chcú výraznejšiu zmenu vlasov, čo s hennou nejde ak nepočítam, že baba má prírodné blond a ked dá hennu je ako líštička :D ale ak baba má tmavé tak výraznejšie zmeny nemože očakávať :)

- ja by som chcela zmiešať brahmi s amlou a dala si do toho aj nejaké prísady? inak ževraj brahmi trocha stmavuje vlasy...blond? ty máš blond vlasy?

meForMe

caute baby, niesom moc zainteresovana v tejto teme ale o akej Yvette to tu pisete? :)to je konkretna osoba ci nejaka web stranka? :)

mirka 23

Presne tie dve som mala zabaly, použila som len raz brahmu. Boli dosť dobre, podla mňa to je ako bezfarebna henna, tak zregenerovali vlasy. Ja som si tiež objednala pre seba blond Hennecolor.

gloss

mirka a aké zábaly si si objednala od Ivett a ako si spokojná? ja mám objednanú Brahmi a Amlu a ešte hennécolor hnedú, čiernu a bordo :)

mirka 23

Lucinka, 9 hodin, (na noc) 2 kocky, ona ma take vlasy pod plecia...a ešte som jej tam prisypala troška bezfarebnej henny resp. zabalu čo som mala od Yvette. Konce má s leskom do ryšava, lebo tam kedysi mala chemicku farbu, ale svoja vlasy ma čokoladove. No a teraz idem objednať tu Hennecolor od Yvette, tak som zvedava.