Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ajojte, nemam absolutne ziadne skusenosti s hennou, ale ked si vas tu takto citam, mam chut to vyskusat. Len neviem, ci sa aj na moje nieco najde:( Mam bledohnede s blond melirom (ale moja prirodzena farba je hneda, nie velmi tmava). Co by ste mi odporucili? Chodim na melir cca kazde 2 mesiace a dost mi to vysusuje vlasy a takymto cinom sa asi nikdy k dlhym nedopracujem :(( Nie je aj nejaka henna, ktora vlasy zosvetli? Dakujem.
meForMe - Ivett je konkrétna osobka ktorá predáva hennu a rozne indické hennové zábaly, možeš ju kontaktovať a ona ti pošle emailom ponuku a ceny a potom si možeš od nej objednať a ona ti balíček pošle dobierkou - email na ňu je nižšie už napísaný:)
Mirka hlavne preto lebo chcú výraznejšiu zmenu vlasov, čo s hennou nejde ak nepočítam, že baba má prírodné blond a ked dá hennu je ako líštička :D ale ak baba má tmavé tak výraznejšie zmeny nemože očakávať :)
- ja by som chcela zmiešať brahmi s amlou a dala si do toho aj nejaké prísady? inak ževraj brahmi trocha stmavuje vlasy...blond? ty máš blond vlasy?
yvettemarquise@yahoo.fr ivet komunikuje cez tento mail,napíš jej nech ti pošle ponuky
caute baby, niesom moc zainteresovana v tejto teme ale o akej Yvette to tu pisete? :)to je konkretna osoba ci nejaka web stranka? :)
mirka a aké zábaly si si objednala od Ivett a ako si spokojná? ja mám objednanú Brahmi a Amlu a ešte hennécolor hnedú, čiernu a bordo :)
Lucinka, 9 hodin, (na noc) 2 kocky, ona ma take vlasy pod plecia...a ešte som jej tam prisypala troška bezfarebnej henny resp. zabalu čo som mala od Yvette. Konce má s leskom do ryšava, lebo tam kedysi mala chemicku farbu, ale svoja vlasy ma čokoladove. No a teraz idem objednať tu Hennecolor od Yvette, tak som zvedava.
Mirka a ako dlho ste to nechavali posobit? A kolko kociek ste pouzili?