Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mirka ja som to čítala o tom zábale Brahmi a možno všetky tie bylinky tak nejak posobia, tu je to na konci článku napísané /preložene v translatore :D/
translate.google.sk
Kaciatko, ak máš svetlo hnede vlasy, tak ak by si sa rozhodla...ja by som na tvojom mieste skusila blond hennu, ale je to zlatý blond, takže by si mala zlaty odlesk na vlasoch, nie strieborny... Vlasy ti to sice nezosvetli...ale len doda zlaty lesk.
že henna vyživuje mozog? Tak to som nečitala... :D
Mirka, diky za clanok, zas som sa niecomu novemu priucila. vies, ono ti je to dost tazke zmenit farbu vlasov po 7 rokoch (aspon pre mna), predsa, aj okolie je na mna zvyknute, mam z toho trochu strach sa vratit k povodnej farbe. no ale, myslim, radsej zdrava ako blond s poskodenymi vlasmi :))
inac, k tym vyrobkom, tu to tiez nie je buhvico, svetu proste vladne chemia na vsetkych frontoch :(
a okrem toho, ze henna vyzivuje aj mozog? tak to teda idem skusit, vsak ak sa popripade okoliu nebudem pacit, tak nech sa okolie nepozera :)) Dik za info
Inak dosť dobry članok, aby si sa trošku oboznamila s tým, čo je henna
dlouhevlasy.cz
Kaciatko, ked si daš hennu, aj bezfarebnu, tak ti chemicka farba už nebude dobre chytať. Princip je taky že henna obaľuje vlas, kdežto chemicka vchadza dnu do vlasu. Moja rada je, že sa musiš rozhodnuť čo chceš, bud prirodzene zdrave svoje vlasy s hennou, alebo chemicky farbene. Aj aj to nejde.
Ak si v zahraniči, tak myslim, že tam hennu zoženieš. Praveže my tu na SK velmi ťažko zhaňame kvalitnu hennu.
Mirka, sorry, ale neviem, ci som spravne pochopila :( Takze, ked si zacnem davat hennu (hocijaku), tak uz mozem na melir zabudnut? tyka sa to aj bezfarebnej? Fakt som v tomto novacik, nemam o henne ani sajnu. Ale moje vlasy zacinaju byt v katastrofalnom stave a stale sa musim davat strihat, vzdy sa dopracujem nanajvys pod usi :(( Inac, ta baba posiela vyrobky aj do zahranicia, ci len na SK. Diky
Kaciatko, henna je super ak chceš farbu podobnu tej svojej. Ak máš hnede vlasy, tak blond vlasy z henny mať určite nebudeš. Jedine ak by si si dala blond hennu, tak budeš mať na vlasoch zlaty odlesk, čo trocha oživi farbu. Henna velmi regeneruje vlasy a doda vlasom lesk. Ale ak chceš vyskušať hennu, tak nie je dobre ju už potom kombinovať s chemiou.
no to je velka skoda, zujky :( Tak mi zas zostava len ta chemia. Tak aspon vyskusam nejake zabaly, lebo to je hroza v tych obchodoch nieco schopne najst. zo vsetkych ma svrbi hlava a mam pocit, ze mi aj viac padaju. boze, preco som sa nenarodila jak chlap, mala by som o problem menej :)))
kaciatko :-( bohuzial zosvetlujuca henna nieje :-( taku by som teda brala i ja :/