Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

No tak, Henna vysušuje vlasy, ale predovšetkým ak boli predtým farbené. Ak mate svoje vlasy, tak myslim, že by to malo byť v pohode. Navyše, ak si umyjete vlasy druhýkrát a date balzam, tak by to už malo byť OK.
S1M hej smrdi to :) ale po ďalšom umytí by to malo byť ok, a ano, vymyva sa to ťažšie, treba umyť vlasy aspoň 2 krát a potom dať balzam.
Inak ja miešam do henny okrem citronu aj masku na vlasy a môže tam isť aj žltok :)
Veronika, pokojne môžeš pomiešať farebnu hennu s bezfarebnou. S tým vysušovanim to nie je take tragicke. Proste daš balzam a vlas je OK. A po henne su fakt leskle vlasy

S1M

Citron je potrebny aby ti farba dobre chytila. Inak, zabudla som dodat ze ta Henna strasne smrdi :D mne dost zapachala...

veroniiika

a este som sa zabudla opytat...pisete, ze tam aj citronik davate...co vsetko mozem primiesat do tej masy? a je to vobec potrebne? pomoze?

veroniiika

jaaaaj, takze to mozem aj pomiesat? farebnu s tou klasickou? dobre to takto bude? :)

a ze vysusuje? :( no ale toto mi nejako nesedi...sak suche vlasy su skor matne, este som nevidela leskly suchy vlas...ako je potom mozne, ze hovorite o lesku? nechapem...

S1M

No a uz som po pokuse (farba chytila a je pekna). Vsetko ok az na to, ze ta hena fakt vysusuje tak je potrebny ten balzam. A jedine co sa mi na tom nepacilo bolo vymyvat ten "piesok" z hlavy lebo to ide celkom tazko ;)

mirka 23

Katarinka, v žiadnom pripade henna flaky nerobi, naopak, henna ti zjednoti farbu. Čierna z DM nechytá bohvie ako, ale na prvykrát ti ti stačí, potom si môžeš objednať kvalitnejšiu od Yvette.

S1M

mirka 23
Kúpila som si v DM - Henna gaštanová, tak som zvedavá. Tej červenej som sa bála :) Už ju mám na hlave hodinu aj pol, možno si ju už večer zmyjem aj s tým Henna šampónom.

veroniiika

dakujem, tak ste ma potesili, ze s tym leskom to este nie je take beznadejne...vyskusam...chcem sa este opytat, ci je lepsia henna farebna, alebo postaci aj ta klasicka na regeneraciu...inak mam cierne vlasy takze o tu farbu mi ani tak nejde...len, aby mi vlasky vyzivila...ktora je vyzivnejsia?