Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

S1M

Citron je potrebny aby ti farba dobre chytila. Inak, zabudla som dodat ze ta Henna strasne smrdi :D mne dost zapachala...

veroniiika

a este som sa zabudla opytat...pisete, ze tam aj citronik davate...co vsetko mozem primiesat do tej masy? a je to vobec potrebne? pomoze?

veroniiika

jaaaaj, takze to mozem aj pomiesat? farebnu s tou klasickou? dobre to takto bude? :)

a ze vysusuje? :( no ale toto mi nejako nesedi...sak suche vlasy su skor matne, este som nevidela leskly suchy vlas...ako je potom mozne, ze hovorite o lesku? nechapem...

S1M

No a uz som po pokuse (farba chytila a je pekna). Vsetko ok az na to, ze ta hena fakt vysusuje tak je potrebny ten balzam. A jedine co sa mi na tom nepacilo bolo vymyvat ten "piesok" z hlavy lebo to ide celkom tazko ;)

mirka 23

Katarinka, v žiadnom pripade henna flaky nerobi, naopak, henna ti zjednoti farbu. Čierna z DM nechytá bohvie ako, ale na prvykrát ti ti stačí, potom si môžeš objednať kvalitnejšiu od Yvette.

S1M

mirka 23
Kúpila som si v DM - Henna gaštanová, tak som zvedavá. Tej červenej som sa bála :) Už ju mám na hlave hodinu aj pol, možno si ju už večer zmyjem aj s tým Henna šampónom.

veroniiika

dakujem, tak ste ma potesili, ze s tym leskom to este nie je take beznadejne...vyskusam...chcem sa este opytat, ci je lepsia henna farebna, alebo postaci aj ta klasicka na regeneraciu...inak mam cierne vlasy takze o tu farbu mi ani tak nejde...len, aby mi vlasky vyzivila...ktora je vyzivnejsia?

Katarinka123

Ahojte baby, ja sa chystam prvy krat si dat na vlasy hennu ale neviem sa rozhodnut ci mam lebo som pocula ze to robi flaky na vlasoch a ze sa toho uz nikdy poriadne nezbavim... kupila som si tu z DM ciernu a pisete tu ze ta moc nefarbi ale nerobi ani flaky alebo take nieco?