Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

S1M máš tu z DM? Máš farebnú? Ak môžem poradiť, nechaj si ju čo najdlhšie, ja som sa rozhodla, že dnes tiež dám a nechavam si na celu noc. Ak si to kydneš na hlavu, tak si to prebehni s fenom, lebo pri teple lepšie chyta. A je dobre dať aj citron.

sarlotqa

veroniiika

áno, vlasy lesk stratia následkom žehlenia, máš pravdu

henna vlasy krásne rozžiari, vyživí a dodá im prirodzený lesk, tak vyskúšaj, pre vačšiu regeneráciu si ju daj na celú noc a ráno zmi šampónom.

ak si vlasy mala farbené chem. far., tak počkaj aspoň taký mesiac, kým sa rozhodneš pre hennu, toto pravidlo platí i v opač. prípade: ak si mala hennu a chceš si dať chem. farbu, tak tiež počkaj mesiac.

veroniiika

ahojte dievcata,
mam taky problem, ze moje vlasy su strasne matne...chyba im lesk...pred par rokmi mi vlasy len tak ziarili, ale tym, ze si ich casto zehlim, stratili lesk...teda aspon ja to pripisujem tomuto...chcem sa opytat, ci by mi henna mohla pomoct navratit lesk...vidiet nejaky rozdiel hned po prvom naneseni? a este ma zaujima po akej dlhej dobe sa moze pouzit po chemickej farbe. dakujem

mirka 23

1M ano, Henna ako rastlina je myslim červena, resp. ryšava, akže je to pre teba idealne. Tie červene odtiene chytaju velmi dobre

S1M

Prosim Vas, je aj rysava henna? Prirodne mam vlasy hnede ale teraz ich mam prefarbene do rysava ale uz mi to vyrastlo. Asi pred 2 mesiacmi som ich farbila. Mohla by som pouzit hennu?