Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Janka NZ, Gestil je maska na vlasy stoji 7 eur a nenajdeš to bežne. U nas v PO to maju v takom stanku s dekorativnou kozmetikou.

JankazNZ

ahojte dievcence prosim Vas co je to ten GESTIN WONDER GEL?? Je to maska na vlasy vo forme gelu? A prosim Vas kolko asi stoji a v akych retazcoch by som ju mohla najst.
DAKUJEM VAM KRASNE :-) PEKNY DEN !

mirka 23

Veronika odkial si? Lebo ja viem iba kde ho maju v PO a v KE. Je to klasicka maska na vlasy, len nie je taka klasicka :)

mirka 23

Evča píšeš, ako keby si chcela robiť reklamu, ale fakt je to tak :-) Aj ja mam ten Gestil a je super a práve mam hennu na vlasoch, tak som zvedava na výsledok :)

Evča

Ahojte heňačky.ja som mala tiež problém s vysušenými vlasmi,ale vďaka tejto téme a radám mnohých som vydržala ,vlasy si farbím hennou asi 2 mesiace a som veľmi spokojná.Zo začiatku mi vadilo to vymývanie "piesku"teraz sa na to teším.A hlavne objavila som vďaka dievčatám ,ktoré tu radia Gestil Wonder gél a maska na vlasy ,ktorá je úžasná a dala mi vysušené vlasy do poriadku.Nikdy som nemala také lesklé vlasy aké mám po henne,a ešte ten gél no proste super.A hlavne nesmrdia za chémiou.

prosim,

vie mi niekto poradit, ako sa da henny zbavit cim skor? Mozem pouzit bezny odfarbovac, alebo je aj zdravsia metoda? Dakujem.

mirka 23

No tak, Henna vysušuje vlasy, ale predovšetkým ak boli predtým farbené. Ak mate svoje vlasy, tak myslim, že by to malo byť v pohode. Navyše, ak si umyjete vlasy druhýkrát a date balzam, tak by to už malo byť OK.
S1M hej smrdi to :) ale po ďalšom umytí by to malo byť ok, a ano, vymyva sa to ťažšie, treba umyť vlasy aspoň 2 krát a potom dať balzam.
Inak ja miešam do henny okrem citronu aj masku na vlasy a môže tam isť aj žltok :)
Veronika, pokojne môžeš pomiešať farebnu hennu s bezfarebnou. S tým vysušovanim to nie je take tragicke. Proste daš balzam a vlas je OK. A po henne su fakt leskle vlasy