Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka23

ahoj ja by som rada videla fotky:) máš tu hennu od ivett? Ja som si akurát u nej objednala zábal a šampon a farbu tak som zvedavá :) aj na fotky ako ti henna chcytila:)

gloss

ja tiež používam gestil wonder a je to najlepšia maska akú poznám :) a tie býčie žlazy mi vobec neprekážajú :D

kosi

Ahojte kočky, nekúpi niektorá bezfarebný hennový gél na regeneráciu vlasov značky Himalaya? Je toho 200 ml, predám za 4 eurá. Som sa unáhlila a nechcem už hennu používať, tak mi je na nič. Kto by chcel, píšte na kosimka@gmail.com.

mirka 23

No mam aj fotky svojich vlasov po hennovani blond Henne Color, ak by niekto chcel vidieť výsledok tak pošlem :)

mirka 23

Gloss, mala som zlaty blond, mam sice vlasy trocha do žlta, ale to je pri henne normalne. Manipulacia bola v pohode, nevidela som žiadnu zmenu.
Janka, no mne tuto masku poradila Lucinka, takže som si povedala to iste, že ked to odporuča Lucinka, tak to asi nebude plne chemie, akurat že pišu na nete, že je to obsahuje býčie žľazy bleee :D ale tak už je mi to jedno...

gloss

mirka - čítam že veľká spokojnosť s hennecolor aký odtieň si použila blond? ja tiež čakám dobierku na buduci týždeň odtiene bordo, hnedá a čierna :) a nejaké zábaly na tie som vééélmi zvedavá :) ozaj dobre sa ti s nou manipulovalo nakoľko nie je až taká hladká ako napr.DM-ková?

mirka 23

No našla som to :) Tu su mapky kde sa da Gestil kupiť. Ale da sa zohnať aj z internetových obchodov za celkom dobru cenu.
www.probeauty.sk