Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
marry jane
dakujem :) a mam take plave len mi po lete uz trocha stmavli a chcem ich zase ako vytahane slnkom trocha :D cize neico ako do striebrista blond teraz mam ako keby zlate.... tak neviem kebyze si ju dam dajme tomu 2krat tak to bude nieco ako klasivke zmyvatelne farby na vlasi?
To odrastanie by mohlo byt viac viditelne hlavne pri svetlych vlasoch zafarbenych cervenou, medenou ci mahagonovou hennou.
hermionka
Henna sa postupne trochu vymyva, ale keby si si ju davala pravidelne a potom prestala davat, ostal by ti z nej taky jemny odtien vo vlasoch kym by ti neodrastli. Zalezi ale aj aky odtien henny na akej farbe vlasov by si predtym mala:)Cim by bol odtien henny podobnejsi s tvojim odtienom vlasov, tym by ti to odrastanie v podstate vobec nebolo vidno:)
tak to možno každému inak chytí, kamoška ma hnedú, zalieva kávou, inak s ničíim nemieša a chytí jej na tmavo hnedo.
a ty používaš aký odtieň?
ahojte :) ako je to s tou hennou? zmyje sa samponom po nejakom case? nezacne vyratsta ako obycajna farba? :/ ci?:D dakujem za rady :)
marry jane - tie baby čo to miešajú 1:1 tu hnedú s čiernou tvrdia že tá samotná čierna chytá slabšie ako tá samotná hnedá a má taký slabučký nádych dočervena tak preto zrejme ked sa to zmieša vznikne čokoládka-chcem to vyskúšať len čakám kedy mi príde hennécolor som velmi zvedavá:)
veronika, napíš jednej pani na tento mail a bude to :).
yvettemarquise@yahoo.fr
marry, takk ja všetko tak porovnávam, ale čo už, viem, že je to prehnané, ale som už raz taká.
ejmy,
ja mám síce gaštanovú henne, no kamoška má zas hnedú a myslím, že jej to chytá dosŤ na tmavo, hlavne ak nechá dlho posobiť, myslím, že ak by si primiešala čiernu, tak to už by bolo viac do čierna, viac tmavšie, tka ja si myslím, že hnedá stačí. aspoň na začiatko skús a potom uvidíš alebo ako chceš, to je len moj názor.
dievcataaa, a kde mozem zohnat tu HenneColor? radsej by som si tu dala ako tu z DMky...