Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

isabelle

hermionka
Ta henna z Dmka nie je velmi dobra, malokto by ti ju odporucil. Henny z Dmka chytaju dost slabo a ani na efekt nie su dost regeneracne.
Este z tych cervenych a medenych odtienov ako tak, ale inac nie...
Ak mozes skus radsej nieco kvalitnejsie, s tou Henne Color maju zienky dobre skusenosti:)

hermionka :)

isabelle
no skor chladnejsich...len trocha nie moc lebo prirodzene mam pomerne svetle vlasy :D skusim asi tu z dm raz a uvidim ze co a ako:) dakujem za rady :)

isabelle

hermionka
Chcela by si blond skor do chladnejsich odtienov ako do teplejsich?
No prave ta zlata blond je skor teplejsi odtien:)
Mozno zmiesat blond hennu s bezfarebnou..asi tazko sa taky chladny odtien da hennou dosiahnut:)

hermionka :)

isabelle
dakujem :) tak to skusim a kolko to asi vydrzi ked si ju dam raz? a videla som ale len odtiene zlata blond :( neviete nieco aj skor o takej do striebrista..samozrejme nei tak peroxidovo....:))

isabelle

Ak by si si dala blond hennu na plave vlasy, ziadny problem:)
Tato henna dodava vlasom iba jemny blond zlatisty odtien...nie je to ziadna extremna zmena, ale hlavne zvyraznuje prirodzenu blond farbu a dodava vlasom lesk a objem:)A samozrejme posobi aj silno regeneracne, kedze obsahuje cisto rastlinne zlozky.

isabelle

Ale ak pouzijes blond hennu na svetle az svetlohnede vlasy, hnedu a ciernu hennu na gastanove az cierne vlasy, alebo mahagonovu a medenu na rysave vlasy, tam to odrastanie nevidno, splyva s vlastnou farbou vlasov.