Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

dominikaa

tak ak aj henne je taká super ako muller, tka potom ok, ostanem verná henne color i keď chcela som skúsiť niečo nove, rada skúšam rozne novinky, ale neva.

ejmy

farbila som si aj melírovala, ale to už dlho nerobím, teraz mám vyše pol roka svoje prirodzené.

a koľko platíte u nej za henne? mne písala, že Henne Color stoji 5,80 eur/ks.. ale k tomu ešte nezarátala poštovné.

Lucinka33

Ejmy, uplne cierne ako z chemickej farby to iste nebude. A mas vlasy farbene chemicky alebo prirodne? Ano, ja davam zhruba kazdy mesiac hennu. Alebo ked mam chut :)

Lucinka33

Dominikaa, ta pani Muller nema. Ak mozem porovnat, tak HenneColor a Muller su podobne, co sa tyka farby aj regeneracie a lesku. Ale lepsie sa mi manipulovalo s Muller, je jemnucko namleta. HenneColor mi kusok opadavala z vlasov a horsie sa vymyvala, ale inak v pohode. Dalo sa to vydrzat. Chystam sa dat aj HenneColor na noc, zatial som ju mala len 4 hodiny a aj tak dost chytila. Nie vsak az tak ako Muller za 12 hodin. Skusim, co to spravi za viac hodin :)

Inak, tu je hodnotenie roznych druhov henny v Oko teste. beautyjunkies.inbeauty.de Znamku 1 ziskali Muller, HenneColor - praskova, Sante, Logona a este nejake nezname znacky. Takze sa mi to nezda, tie henny su fakt super :)

mirka 23

ejmy, každy mesiac, a na prvýkrát ti nechyti tak intenzivne možno, takže ju môžeš dať aj častejšie, dvakrát do mesiaca, aby si to mala intenzívnejšie, potom stťači udržiavať a davať tak raz za mesiac.

Lucinka33

Dominikaa, hennu Muller dostat v Rakusku alebo v Nemecku a tusim este v nejakych krajinach. Na Slovensku zial nie. Ale ak mate niekto cestu napr. do Rakuska, urcite vyskusajte :)