Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
tak ak aj henne je taká super ako muller, tka potom ok, ostanem verná henne color i keď chcela som skúsiť niečo nove, rada skúšam rozne novinky, ale neva.
farbila som si aj melírovala, ale to už dlho nerobím, teraz mám vyše pol roka svoje prirodzené.
a koľko platíte u nej za henne? mne písala, že Henne Color stoji 5,80 eur/ks.. ale k tomu ešte nezarátala poštovné.
Ejmy, uplne cierne ako z chemickej farby to iste nebude. A mas vlasy farbene chemicky alebo prirodne? Ano, ja davam zhruba kazdy mesiac hennu. Alebo ked mam chut :)
Dominikaa, ta pani Muller nema. Ak mozem porovnat, tak HenneColor a Muller su podobne, co sa tyka farby aj regeneracie a lesku. Ale lepsie sa mi manipulovalo s Muller, je jemnucko namleta. HenneColor mi kusok opadavala z vlasov a horsie sa vymyvala, ale inak v pohode. Dalo sa to vydrzat. Chystam sa dat aj HenneColor na noc, zatial som ju mala len 4 hodiny a aj tak dost chytila. Nie vsak az tak ako Muller za 12 hodin. Skusim, co to spravi za viac hodin :)
Inak, tu je hodnotenie roznych druhov henny v Oko teste. beautyjunkies.inbeauty.de Znamku 1 ziskali Muller, HenneColor - praskova, Sante, Logona a este nejake nezname znacky. Takze sa mi to nezda, tie henny su fakt super :)
Lucinka33... tak ja až čierne nechcem, ale tmavé by boli ok. a ako často si farbíš? každý mesiac?
Lucinka33
juj, tak tamtá pani ju asi mať nebude, ako tú muller, čo?
ejmy
jj skús, oplatí sa,
no ja by som rada skúsila aj tú muller, tá je lepšia?
Dominikaa, hennu Muller dostat v Rakusku alebo v Nemecku a tusim este v nejakych krajinach. Na Slovensku zial nie. Ale ak mate niekto cestu napr. do Rakuska, urcite vyskusajte :)