Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Ejmy, ano, to je presne moja henna Muller. Ten obrazok som na Photobucket pridala ja, lebo uz viac bab sa ma pytalo ako ta henna vyzera :D
Vyskusaj teda tu HenneColor, ta je tiez super. Daj potom vediet ako ti chytila. A nechaj ju posobit co najdlhsie. Jedna znama, co ma tiez tmavohnede vlasy, ale chemicky farbene si ju davala na 5 hodin a chytila jej skoro na cierno. Ale chemicky farbene vlasy absorbuju viac henny, lebo su porovite. Mne to na moje prirodne az tak tmavo nechytilo.

ejmy

dominikaa

takže henna od tej pani je dobrá, hej? fakt skúsim no, keď ju tu tak chválite. tá z dm mi nič neurobila s vlasmi.

dominikaa

henna muller? to je aká? viem, že tie henny z DM - ka sú nič moc a že tá, čo od nej odjednávate má super hennu, tiež mám hnedú a si myslím, že v pohode na tmavo chtý, ale muller? o takej počujem 1. krát. čo je zač?

kaciatko7

mirka, mohla by som ti aj ja napisat na mail? fakt by ma zaujimalo, ako ta farba vyzera. chcem hennu pouzivat aj ja, len mam obavy, ako mi to na melirovane vlasy chyti. uz si niekedy pripadam z tych chemo farieb ako take kuriatko :)

ejmy

našla som už aj hennu muller, čo si dávala Lucinka33, ale to je nejaká iná.

media.photobucket.com

ale tak ja vyskúšam od tamtej pani a ak vravíte, že hnedá chytí skor na tmavšie, tka čiernu potom ani objdednávať nebudem, aspoň zatiaľ, na začiatok skúsim hnedú a uvidím.

Lucinka33

Mirka, inak aj Urtekram je dost drahy. 250 ml stoji 6 eur. A ked chces kupovat z netu, s postovnym to vyjde drahsie ako Lavera. Skoda, ze tieto prirodne sampony su take predrazene.
Ejmy hnedu HenneColor mam. Chyta na tmavohnedo. Ked chces tmave vlasy, nechaj ju posobit cez noc, musi ti to chytit. Podla mna nemusis ani ciernu do toho primiesavat. A lesk budes mat nadherny.
Ja som si davala minuly tyzden hnedu Muller na noc (na 12 hodin) a chytilo mi to paradne. Mala som kusok vyblednute vlasy od slnka a pekne ich stmavilo a dodalo taku sytu tmavohnedu farbu. A konecne si prvykrat v zivote po farbeni hennou okolie vsimlo, ze mam inu farbu :) A to farbim hennou uz rok :) Muller hennu velmi chvalim, ked dokazala stmavit moje uz dost tmave vlasy. A lesk je tiez krasny.

mirka 23

Ejmy ano je to tá henna, tu je vzorkovník ako pomôcka :) Podla mňa je tá hnedá henna tmavá, nie svetla, ale ak chceš ešte tmavšiu, tak pokone môžeš primiešať trocha čiernej. Ano aj tú si môžeš nechať na celú noc.
www.hennecolor.cz

ejmy

tak som napísala tej pani a už mi aj napísala spať, no okrem hennecolor mi poslala aj iné farby a zábaly. vy si objednávate práve tú hennecolor s takou pani?

www.barvylaky.com

a čo sa týka hnedej? ako farbí viac na svetlo alebo na tmavo? ale ak by som chcela tmavo hnedé vlasy, tak asi by som mala zmiešať hnedú s čiernou.

a ajj túto si nechňavate na celú noc?