Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

marry jane

gloss

juj a ja som zabudla, akú farbu henny máš ty? viem, že si chcela miešať s čiernou, čo si teraz objednala.

marry jane

mirka 23

takže tie zábaly sa možu pridať ajj do henny priamo, a osobitne len zábaly používaš ako masku alebo balzam či ako?

gloss

no jj, daj vedieť ako si dopadla s tými zábalmi. č´ňim sa líšia? alebo je jedno aký si vezmem?

isabelle

masasko
Rozne henny aj Henne Color a tiez zabaly co mala mirka a gloss dostat u jednej pani yvette, jej email tu bol uz spominany viac krat:))

gloss

marry jane - hej na mamine trocha experimentujem ale ona sa z toho vytešuje je silná alergička na chemku tak nič iné jej nezostáva :D

-ja som si objednala aj zábaly Amlu a Brahmi a dnes mi už prišiel balíček zábaly aj henna :) tak sa vytešujem :) už som si spravila aj testy a teraz čakám ako dopadnú a zábal plánujem vo štrtok tak určite podám referencie :)

mirka 23

Ja mam aj tie zabaly, je to ako bezfarebná henna, len sa môžu davať častejšie. A vždy si z neho trošku pridam aj do henny.

marry jane

gloss

fu ha, tak ale experimentuješ na mamine :D, no kým je to s hennou, tka si myslím, že v pohode, s chémic. farbami, to by už bolo horšie.

a počujte, skúšali ste niekto objednávať tie zábaly? ja by som si aj objednala, len chcem vedieť prv vaše reakcie.

gloss

marry jane - nie hnedá ale tá čierna má ževraj nádych ktorý je vidieť iba na slniečku dočervena viem to preto lebo synovi som chcela dať čiernu hennu na regeneráciu a zvýraznenie jeho tmavohnedých vlasov od hennécolor a ma baby na to upozornili že to tento nádych dáva a chytá dosť slabo v podstate len zvýrazňuje odtieň farby tmavých vlasov tak zrejme preto ked sa zmieša s tou hnedou 50:50 je to na slniečku také čokoládové :) Tá čierna obsahuje lawsoniu+indigo tak je možné že to dosť pravdepodobné že to má taký nádych dočervena nie je to čisté indigo ako napr. čierny Muller ale samozrejme výsledná farba u henny vždy závisí aj od podkladu. Mamina používa čistú hennu lawsoniu body art quality nakoľko táto dobre prekryje aj šediny sú síce svetlejšie ale nie sú šedivé sú také medenné :) inak má tak ako ja tmavohnedé vlasy :) ale teraz som jej objednala bordo od hennecolor tak som dosť zvedavá čo to spraví na šedinách :)

isabelle

Tiez som kedysi vymyslala a sla som proti zdraviu mojich vlasov, no nastastie ma henna dohnala k tomu, aby som si uz ziadnu chemiu na vlasy nikdy nedavala:)

isabelle

mirka 23
suhlasim s tebou:) radsej mat zdravsie vlasky nez mat na nich plno zbytocnej chemie, nech je to uz farba akakolvek, ked je prirodzena...pre svoje zdravie a lepsi pocit:)