Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ej ha, ty tak porovnávaš vo veľkom :D. ale trak ok, ja som na cenu ani tak veľmi nepozerala, skor na kvalitu a tá henecolor je naozaj lepšia, a žila som v tom, že výdu na rovnako, ale vidím, že henne je naozaj výhodnejšia a to aj pre mňa, kedže ju kupujem pravidelne, tak ušetrím viac akoby som ušetrila ak by som kupovala z dm. a súhlasím, aj mne 1 balenie dlho vydrží, tak odporúčam.
ja som to porovnávala do 300 g, samozrejme, že čím viac g, tka tým bude aj vačší cenový rozdiel, tak henne color sa naozaj viac oplatí a hovorím aj lepšie ukáže. tak kým pri hene z dm dáteza 300 g 27 eur. a budete si musieŤ kúpiť až 9 ks, tka za henne color dáte za 300 g 21 eur. a vystačia vám aj 3 vrecká.
inak ak sú chyby v počtoch sorry, som dobrá v matike :D, len toto som robila na rýchlo, tak je možné, že cyba sa nejaká tá aj stala.
a nebojte, nerobím žiadnu reklamu, to len tak na porovnanie a pre radosť :) lebo ja mám radosť z toho ako som na tom ušetrila a tá henne color, 1 balenie mi vydrží naozaj dlho dlhoooo.
A ten prieskum, len taký moj pre zaujímavosť a porovnanie:
henna z DM:
1 ks = 33 g = 3 eur.
2 ks = 66 g = 6 eur.
3 ks = 99 g = 9 eur.
------------------------------
4 ks = 132 g = 12 eur.
5 ks = 165 g = 15 eur.
6 ks = 198 g = 18 eur.
7 ks = 231 g = 21 eur.
8 ks = 264 g = 24 eur.
9 ks = 297 g = 27 eur.
hene color:
1 ks = 100 g = 7 eur.
2 ks = 200 g = 14 eur.
3 ks = 300 g = 21 eur.
atď. atď.
cenovo to výde ešte výhodnejšie pri henne color. ja som dosť taký človek, čo porovnáva ceny a urobila som si malý prieskum o hennách, čo sa týka garamov a cien, z čoho som usúdila, že henne color ja výhodnejšia a aj omnoho lepšia ako henna z dm. ja som zohnala henne color za 7, 3 eur. s poštovným, ale tak aby sa lepšie počítalo, zaokrúhlila som to na 7 eur., tak si už k tomu pripočítajte tie drobné +/- aby to sedelo na vaše.
ejmy ja som na stránkach dlouhé vlasy c.z. čítala že zmiešaním pol na pol čiernej a hnedej hennécolor vznikne pekná čokoládová farba len bacha nezalievať horúcou vodou skor vlažnou tým sa ničí indigo a ani nič kyslého nepridávať tiež sa ničí indigo, vhodné je pridať kávu alebo kakao a fajn je pridať kondiš alebo masku nie olej aby vlasy neboli presušené a tvrdé po henne :)
no ańo, tej od tej pani je tak až 100 g, tak to výde narovnako ako henna z dm, lebo ak by si si tej chcela nakúpiť 100 g, tak zaplatíš 9 eur. a efekt žiadny alebo minimálny.
Dominikaa, aj ja rada skusam novinky :) Ved ked budes mat moznost, urcite vyskusaj Muller. Mozno tebe to spravi iny odtien vo vlasoch ako HenneColor. Mne sa odtiene tazko porovnavaju, lebo mam dost tmave vlasy a len maloktoru hennu mi na nich vidiet. A zda sa mi, ze Muller je taka cokoladovejsia, co ma tesi :) Ale skusim nabuduce dat na celu noc tu HenneColor, ako som pisala, mozno tiez z toho bude najaky zaujimavy odtien.
Ejmy, tak ak mas este nejake zosvetlovane vlasy po chemii, mozes dat radsej prvykrat HenneColor len na nejakych 5 hodin, aby to nebolo prilis tmave. Ale je to na tebe. Aj ked ti chyti tmavo, vymyje sa. Indigo sa vymyva dost skoro. A poriadne chyti az po niekolkych aplikaciach, tak sa neboj.
Ja HenneColor nemam od Ivett, mam ju od znamej z Anglicka, tak neviem kolko vam uctuje Ivett za nu.
tak platila si za to tak 6 až 7 eur.?