Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
hermionka, aj ja by som chcela do strieborna, ale s hennou sa to nedá a ja kašlem na farbu, hlavne že mám dlhé a zdravé vlasy.
Kaciatko, ďakujem :) Ja mám velmi jemne vlasy a velmi ľahko sa mi štiepia. V minulosti mi ani rásť nechceli, mala som vlasy maximálne pod plecia a koniec a teraz po hennovaní vyrastli skoro po pás a proste kašlem na farbu aj keby som ich mala mať ryšavé :D ak ich mam kvalitné. Inak vela herečiek sa farbi na takuto farbu teraz a nie na klasicku blond :)
mirka, mas velmi pekne vlasy. ak toto dokaze henna, tak odnes kaslem na chemiu :)
radsej trosku tmavsie, no ale ten lesk...fakt kvalitne. mozem len tisko zavidiet :)
gloss
aha, tak poskúšaj ešte no a daj vedieŤ a tebe sa zdá, že hnedá henne chytá do červena? ako omože bYť ale to asi závisí aj od toho na akú prirodzenú farbu vlasov to dávaš, tá dievčina, čo spomínala, že má tmavo hnedé vlasy, tak pochybujem, že by jej dočervena chytila. tvoja mamina aký má odtieň henne?
mirka 23
ale tie fotky by som rada :) tak ak by si mohla tak na vlobellova@gmail.com dakujem :)
mirka 23
dakujem :) ale ja chcem skor so strieborna lebo mam uplne ako zlatu tak no uvidime :)
marry jane - ja momentálne ešte nehenujem nakoľko mám dlžky síce už tmavé ale ešte v decembri som si vlasy odfarbovala na blond-posledný krát a henna mi na nich robí šarapatu ale už som si objednala od Ivett hennécolor hnedú, čiernu a bordo+zábaly tak znova skúsim, že čo sa stane po pol roku inak hennou farbí moja mamina už velmi dlho a aj ja som kedysi farbila ale potom som začala používať chemku a teraz sa chcem znova vrátiť k henne takže zatial veľa o henne študujem a zatial experimentujem na mamine :)
Takze vsimla si si ten email, no fajn:)
Urcite si daj poradit i od nej, ked ma tie henny...ved henna je super, ja ju odporucam tiez:)
Zienky odporucaju henny Henne Color od jednej pani yvette, jej email tu bol uz dnes spominany vo fore:)
Mary Jane ho pisala dnes...ano vsimni si ho, je tam:)
uz som si vsimla mail :) dakujem za rady este raz :)