Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
tak to sa este da a aspon je uz overena.
Isabelle, Ivett ma teraz nizsie ceny? Mne ked naposledy posielala ponuku, tak HenneColor stala tusim 6,40 eur.
Mne poslala nedavno ceny..najlacnejsie henny za 5 eur a najdrahsie za 5,80 eur
:) a po kolko pedava farby? ja som na nete nasla tak za 3,50 - 4,90 libier, ale to je skoro to iste.
masasko
Ja uz tiez nieco od tej yvette mam:) ano myslim ze je Slovenka..pise po slovensky tak hadam:))
Skor su to zabaly podla toho aky mas problem s vlasmi, alebo aky mas typ vlasov..ci chces nieco proti vypadavaniu, alebo proti lupinam, ci na objem vlasov, alebo aj ked sa ti prilis vlasy mastia atd...
ako komunikuje s tou yvette, ona je slovenka?
No ma tych zabalov viac druhov, to je pravda:) myslim, ze by ti nejaky poradila..ma tam nejake proti padaniu vlasov, lupinam, na rast vlasov atd...
isabelle
aha, čiže ešte viac oživia farbu a ako sa delia, na jemné vlasy, blond, či ako?
marry jane
Nejake zabaly od yvette som vyskusala uz i ja:) Podla mna vysledok perfektny, vlasy akoby mali taku krajsiu a sytejsiu farbu a su po nich velmi leskle...
Podla toho co viem sa tie zabaly mozu miesat aj do henny, ale pouzit i osobitne. Pouzitim je to nieco podobne ako ked si davas hennu:)