Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
isabelle
tak asi všetky tie zábaly sú super, tak niečo skúsim, ešte sa jej popýtam a vyskúšam.
masasko
tak ja s kozmetikou l oreal teda dobré skúsennosti nemám vobec.
marry jane
V podstate vsetky zabaly su dobre i na objem, kedze sa usadzuju na vlasoch /nieco podobne ako henna/a obaluju ten vlas, vlasy sa tak stavaju objemnejsimi, silnejsimi..
Urcite tam ma aj nejake,ktore viac ci menej posobia na ten objem vlasov.
Ja som mala tu Amlu, Neem a Shikakai...ale urcite vyskusam aj dalsie:))
No super, lebo mne tiez poslala nedavno ponuku so znizenymi cenami, ale mozno ich znizila teraz este viac. Ja mam este za tu cenu, co som spominala.
masasko
Ja som mala sampon od Logony s vytazkom henny..pre mna su to velmi dobre sampony, ale musim ich striedat, lebo mi dost vysusuju vlasy:)Ale maju aspon dobre zlozenie...
ja mam teraz ten hennovy z DM je celkom fajn. predtym som pouzivala loreal a to bol hrozny.
isabelle
jj, podľa typu vlasov, myslela som si a ten na objem si mala alebo niekto iný? ja mám totiž ten problém, že keď mám kratšie vlasy, tak sú krásne objenňmné, no keď viac podrastú, tak bez objemu, po umytí ešte ako tak, ale ďalšie dni už hrúza.
lucinka33
Ceny budu urcite znizene, lebo ved predtym ozaj boli o nieco drahsie..a aj nieco spominala, ze maju nove ceny:)))
masako, ja nepouzivam hennove sampony. Snazim sa ale pouzivat prirodne sampony, momentalne Laveru, inak Urtekram, aby sa henna pomalsie vymyvala, kedze su jemnejsie.
inak okrem farby a zabalova pouzivate aj hennove sampony?