Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
a vlastne našla som, ona mi poslala nový ceník na všetko a ten zábal je za 4 eur.
juj, tka nech to už príde, teším sa, keď to vyskúšm, len nech sadne otieň a zábaly neviem za koľko má, lebo ja som chcela zatiaľ na začiatok iba farbu, tka toto mi poslala, ale vraj znižovala ceny na všetko.
isabelle
no hej, dnes sa o tom dosť diskutuje.
tak ja mám prírodnú hennu, masku na vlasy, teraz niekedy si objednám ten zábal, no inak šampón a balzam mám s chémiou aj keĎ tým nie som nadšená, ale tak nemám na to, aby som neustále kupovala prírodné, lebo trie idú dosť do financií, tak ale tie ako gliss kur, l oreal, nivea... nekupujem, tie sú až príliš chemické. skúšala som aj dixi, ale ten mi nesadol, tka teraz mám balea, ten mi sadol a keď je už cvhemický, tka aspoň je taký lacný :D.
ale myslím, že tá henna veľa robí, odkedy ju používam, tak mám omnoho lepšie vlasy.
Ejmy, prosim ta, za kolko ma teraz Ivett zabal na vlasy Amla? Vdaka :)
ejmy
Vacsinou to pride tak za 3 az 5 dni...
marry jane
Ja tiez rada skusam novsie veci, ale zo zasady tie prirodnejsie...uz som sa vzdala chemie, i ked dnes je diskutabilne co je vlastne uplne prirodne:)))
áno, znižovala ceny, ja som si včera objednávala henne color poprvý krát a aj včera teda mi poslala aktuálny ceník.
Henne Color hneda - 5,80 eur/ks
postovne - 2,02 eur
Spolu: 7,82 eur
ešte som sa chcela opýtať, do koľkých dní vám to dojde?
Tak co sa tyka Loreal a spol, som za, ze nie su dobre:)) Su to pripravky, ktore doslovia dusia vlasy i vlasovu pokozku, nic moc na citlivejsiu pokozku, zvyknu aj dost mastit vlasy...
isabelle
tak to hej, henna pomáha a aj na rast vlasov, ale ja chcem skúsiť aj nejaký ten zábal. aj tak rada experimentujem a skúšam také veci.
marry jane
Inac..podobny problem mam aj ja...po umyti perfektne a na druhy den nic moc:))
Mne velmi pomaha henna, no a este tie zabaly, som ozaj rada, ze som k tomu takto prisla..
Bez henny by boli moje vlasy o nicom:)