Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

ejmy

juj, tka nech to už príde, teším sa, keď to vyskúšm, len nech sadne otieň a zábaly neviem za koľko má, lebo ja som chcela zatiaľ na začiatok iba farbu, tka toto mi poslala, ale vraj znižovala ceny na všetko.

marry jane

isabelle

no hej, dnes sa o tom dosť diskutuje.

tak ja mám prírodnú hennu, masku na vlasy, teraz niekedy si objednám ten zábal, no inak šampón a balzam mám s chémiou aj keĎ tým nie som nadšená, ale tak nemám na to, aby som neustále kupovala prírodné, lebo trie idú dosť do financií, tak ale tie ako gliss kur, l oreal, nivea... nekupujem, tie sú až príliš chemické. skúšala som aj dixi, ale ten mi nesadol, tka teraz mám balea, ten mi sadol a keď je už cvhemický, tka aspoň je taký lacný :D.

ale myslím, že tá henna veľa robí, odkedy ju používam, tak mám omnoho lepšie vlasy.

isabelle

marry jane
Ja tiez rada skusam novsie veci, ale zo zasady tie prirodnejsie...uz som sa vzdala chemie, i ked dnes je diskutabilne co je vlastne uplne prirodne:)))

ejmy

áno, znižovala ceny, ja som si včera objednávala henne color poprvý krát a aj včera teda mi poslala aktuálny ceník.

Henne Color hneda - 5,80 eur/ks
postovne - 2,02 eur
Spolu: 7,82 eur

ešte som sa chcela opýtať, do koľkých dní vám to dojde?

isabelle

Tak co sa tyka Loreal a spol, som za, ze nie su dobre:)) Su to pripravky, ktore doslovia dusia vlasy i vlasovu pokozku, nic moc na citlivejsiu pokozku, zvyknu aj dost mastit vlasy...

marry jane

isabelle

tak to hej, henna pomáha a aj na rast vlasov, ale ja chcem skúsiť aj nejaký ten zábal. aj tak rada experimentujem a skúšam také veci.

isabelle

marry jane
Inac..podobny problem mam aj ja...po umyti perfektne a na druhy den nic moc:))
Mne velmi pomaha henna, no a este tie zabaly, som ozaj rada, ze som k tomu takto prisla..
Bez henny by boli moje vlasy o nicom:)