Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Pozeram, že ste tu včera mali menšiu žúrku večer :D
isabelle, ved aj henne color ma mahagonovy odtieň, videla si vzorkovník? www.hennecolor.cz
Inak tá čistá henna je bezfarebná? nie je červená?
Marry jane, super, že maš Baleu, lebo keď už chemicku, tak aspoň lacnú. A Balea je myslim lepšia ako tie značky ako Loreal, Nivea....
nop tak to som potom rada, skúsim hennu a potom možno aj zábal, ale najprv chcem hennu a potom uvidím.
ejmy
aj ja mám tú, čo ty, tá je dobrňa a v jednom hodnotení, kde hodnotili henny, tak spolu s hennou muller skončila na 1. mieste, tka je naozaj super.
isabelle.. vEď indické nie sú len zábaly?
- Dove, Pantene a ešte niveu som neznášala odjakžiava.
- loreal, gliss kur som popužívala dlho, teda niektoré ich výrobky som nemusela, ale niektoré mi sadli, no potom som začala pozerAť na zloženie a hľadala som si, že jednotlivé zložky znamenajú a bola som v šoku. na tie prírodné som nemala, tak si myslím, keď už chémia, tka nech za ňu aspoň toľko neplatím, lebo tá drahá chémia je asi najškodlivejšia, oni si zakladajú na reklame a to je o ničom.
- z balea mám práve z tyćh nových a nepripadajú mi bYť až také chemické.
Ja som vzdy pouzivala skor tie mahagonove odtiene...takze z tych Henne Color zatial nema odtien, ale vzala som tu indicku cistu hennu:)
je tam viac druhov henny, vy máte tú? Henne Color henna blond, bordo, gastan, hneda, cierna - 5,80 eur/ks. ja som vzala tú, hnedú.
No presne to su tie ceny co mam i ja:)
marry jane
No kym nepouzivas tie Loreal, Dove, Pantene..robis dobre, pre citlivu pokozku su to znacky o nicom:(
Ta Balea este nie je tak zla, kedysi som ju pouzivala, teraz maju nejake nove druhy a aj obaly:)
No tie bio sampony su drahsie, ale daju sa najst v e-shopoch za dobre ceny...pre moju citlivu hlavu nemam na vyber:))
ja vám pošlem nové ceny všetkého, čo mi poslala, čo vy na to? :)
CENNIK - prirodna praskova HENNA
Top-op cierna henna - zvyraznuje odtien a lesk tmavych vlasov - 5,00 eur/ks
Mumtaz cervena henna/Hesh Mehandi cervena henna - dodava vlasom cerveny, mahagonovy, alebo medeny odtien /zavisi to od povodnej farby vlasov/ - 5,00 eur/ks
Hesh Heenaracervena henna- dodava vlasom len jemny cerveny, mahagonovy ci medeny odtien, obsahuje 15 druhov indickych rastlin, je silne regeneracna - 5,60 eur/ks
Henne Color henna blond, bordo, gastan, hneda, cierna - 5,80 eur/ks
CENNIK - prirodne praskove INDICKE VLASOVE ZABALY
Zabaly - Aritha, Shikakai, Amla, Brahmi, Kalpi Tone, Neem, Tulsi, Kachli Kapoor, Maka, Rose - 4,00 eur/ks