Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
mirka 23
Ano, aj Henne Color ma mahagonovy odtien, ale ta yvette ho v ponuke nemala:( Skusim sa popytat ci bude aj ten:)
Ano ta cista henna je cervena henna..je to klasicka henna na vlasy/tetovanie bez prisad a docitala som sa, ze najkvalitnejsia na taketo odtiene je prave cista 100 % henna na vlasy a tetovanie:) Aj na tych anglickych strankach o henne pisu o tych cistych cervenych hennach ako o najlepsej kvalite pri farbeni hennou...v kazdom pripade tato henna farbi len do cervenych/mahagonovych odtienov:)
a tie zabaly kde zozeniem? viem,asi ste to tu pisali niekde, no pokym by som to nasla :-)
a co tu preberate tu Baleu, to tie klasicke ich sampony? nie su az take chemicke?
marry jane
No Balea je urcite lepsia ako tie drahe prechemizovane sampony Loreal, Pantene atd...nemaju podla mna v sebe tolko chemie. Ved tie drahsie chemicke sampony maju v zlozeni niekedy aj 30 - 40 chemickych latok:(( Hroza:))
a tie zabaly, co tu spominate, tie tiez farbia? tiez je to "henna"?
ejmy
Indicke su aj zabaly, ale aj niektore ciste cervene henny:)
dakujem mirka:-)
Henna je prírodná farba na vlasy, okrem toho že farbí, tak aj super vyživuje vlasy. Zakladne veci o henne su zhrnute tu
dlouhevlasy.cz
ta henna, je vlastne farba, ci sampon, ci co je to ? dakujem za info :-)