Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

isabelle

mirka 23
Ano, aj Henne Color ma mahagonovy odtien, ale ta yvette ho v ponuke nemala:( Skusim sa popytat ci bude aj ten:)
Ano ta cista henna je cervena henna..je to klasicka henna na vlasy/tetovanie bez prisad a docitala som sa, ze najkvalitnejsia na taketo odtiene je prave cista 100 % henna na vlasy a tetovanie:) Aj na tych anglickych strankach o henne pisu o tych cistych cervenych hennach ako o najlepsej kvalite pri farbeni hennou...v kazdom pripade tato henna farbi len do cervenych/mahagonovych odtienov:)

ako to je?

a tie zabaly kde zozeniem? viem,asi ste to tu pisali niekde, no pokym by som to nasla :-)
a co tu preberate tu Baleu, to tie klasicke ich sampony? nie su az take chemicke?

isabelle

marry jane
No Balea je urcite lepsia ako tie drahe prechemizovane sampony Loreal, Pantene atd...nemaju podla mna v sebe tolko chemie. Ved tie drahsie chemicke sampony maju v zlozeni niekedy aj 30 - 40 chemickych latok:(( Hroza:))

mirka 23

Henna je prírodná farba na vlasy, okrem toho že farbí, tak aj super vyživuje vlasy. Zakladne veci o henne su zhrnute tu
dlouhevlasy.cz