Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

gloss

fíha, dajako sa to tu rozkomunikovalo včera :D
- tie zábaly sú vlastne na vyživenie vlasov ale niektoré majú aj schopnosť stmaviť a tých akoby oživiť tmavý vlas napr. Amla, Brahmi, Kalpi Tone a Maka. Tá Kalpi tone má najviac stmavujúci účinok obsahuje až 16 bylín + Amlu a Maku. Ja som si objednala Brahmi nakoľko som sa dočítala, že je to najlepší vitalizér na regeneráciu vlasov a Amlu na stmavenie a nechávajú sa na vlasoch posobiť cca 1-2 hodiny na krabičke je dokonca len 15-45 min ale ako na ktorej a samozrejme sa možu pridať aj do henny k farbeniu :)

- už neviem kto sa pýtal ale budem miešať hnedú s čiernou :D robila som včera test a naozaj samotná hnedá chytila sýtejšie a tmavšie ako ked som zmiešala čiernu+hnedú :) a bordo chytá tiež paradne-prsty som mala hned také ryšavočervené :)

- a k tým šedivým vlasov ako tu už bolo spomenuté na ne chytá henna svetlejšie medeno moja mamina farbí hennou a je už dosť prešedivelá a najlepšie jej zatial na šediny chytala 100%-tná henna body art quality alebo sme skúšali techniku s indigom a to bolo lepšie teda čo sa týka šedín neboli ryšavé ale také červenšie ale zase vlasy ktoré má ešte tmavé tie boli skoro čierne...teraz som jej objednala bordo tak som fakt zvedavá...

mirka 23

ako to je a chceš farebnu hennu alebo tie masky a akú máš farbu vlasov, resp, na aku farbu to chceš farbiť?

ako to je?

dakujem za mail. tej pani mam normalne napisat, ze mam zaujem o tie vyrobky? ona mi posle nejaky zoznam, ci ako to funguje? a po slovensky ? :-)

isabelle

mirka 23
Urcite dam vediet aka je ta cista cervena henna:))konecne nieco kvalitnejsie, lebo uz tie henny z Dmka...tie do cervena este chytaju ako tak, ale ostatne zrejme nie:(

isabelle

ako to je?
Tie zabaly i henny mozes dostat mailom na yvettemarquise@yahoo.fr
Kedysi som pouzivala aj Baleu a oproti tym drahsim beznym samponom je menej skodliva, ma v sebe menej zloziek a nedrazdi tak vlasovu pokozku a vlasy:)

isabelle

mirka 23
Klasicka cista henna prekryva sediny do takej medenej farby, ale pridanim indiga do cistej cervenej henny sa vytvara taky hnedy az tmavohnedy odtien na vlasoch..aj na sedivych.
Viac info o henne a indigu je napr. na www.hennaforhair.com

isabelle

mirka 23
Klasicka cista henna prekryva sediny do takej medenej farby, ale pridanim indiga do cistej cervenej henny sa vytvara taky hnedy az tmavohnedy odtien na vlasoch..aj na sedivych.
Viac info o henne a indigu je napr. na www.hennaforhair.com