Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
dievcata...ako je to najlepsie pripravit? viem ze sa to ma zaliat horucou vodou...vriacou? akym mnozstvom...bojim sa, ze tu hennu znehodnotim...ake finty pouzivate? :)
baby ona indigo, marenu, orech atď. ešte nemá ale bude mať aspoň tak mi písala :) momentálne má hennécolor a zábaly ona určite dá vedieť ked jej prídu aj tie ostatné "rastlinky" :)
Skusim jej teda asi napisat, hadam budeme vediet viac takto:))
aha, tak mozno, ze to este ani nema, lebo mne to zatial neposlala:(
No nebolo by zle keby z toho nieco mala, vyzera to tiez zaujimavo:))
Tak mne písala, že teraz neviem či má alebo bude mať, ale tieto rastlinky na regeneraciu vlasov, z tej francuzskej firmy:
zihlava v prasku /ako vlasovy zabal proti vypadavaniu vlasov, alopecii, lupinam, ekzemom atd../
- pivonka v prasku /ako vlasovy zabal pre citlivu vlasovu pokozku/
- kosatec v prasku /vyborny ako suchy sampon na vlasy, prevonia vlasy/
- bezfarebna henna /regeneracna na lesk, objem a silu vlasov atd../
- egyptska henna /cista henna na farbenie vlasov do cervena, medena/
- svetlohneda henna /zmes listov a supiek orecha vlasskeho, farbi do hnedych odtienov/
- tmavohneda henna /zmes listov a supiek orecha a indiga, farbi do hnedych odtienov/
- orech vlassky v prasku /cisty orech v prasku farbi vlasy do hnedych odtienov/
- blond henna /zmes bezfarebnej henny, rebarbory, rozmarinu a rumanceka na farbenie do blond a zlatistych odtienov/
- indigo v prasku /na farbenie do tmavsich odtienov hlavne v zmesi s hennou, s orechom atd.../
- marena farbiarska v prasku /farbi do cervenych odtienov, miesa sa s hennou, indigom atd/
- kurkuma v prasku /farbi vlasy do blond zlatistych odtienov v zmesi s blond hennou, bezfarebnou hennou atd../
To indigo tu v zozname nevidim, len v tych niektorych hennach Henne Color je v zlozeni indigo:)
Tak to sa musim do toho zoznamu este pozriet raz:)