Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Veronika, ja zalievam vriacou, akurat čista čierna by sa nemala zalievať vriacou. Ja zalievam odoka, kým nie je taka akurat, ani riedka ani husta. Neboj, hennu neznehodnotiš. A ak nemaš čiernu, tak je dobre pridať aj citronovu šťavu.

veroniiika

dievcata...ako je to najlepsie pripravit? viem ze sa to ma zaliat horucou vodou...vriacou? akym mnozstvom...bojim sa, ze tu hennu znehodnotim...ake finty pouzivate? :)

gloss

baby ona indigo, marenu, orech atď. ešte nemá ale bude mať aspoň tak mi písala :) momentálne má hennécolor a zábaly ona určite dá vedieť ked jej prídu aj tie ostatné "rastlinky" :)

isabelle

aha, tak mozno, ze to este ani nema, lebo mne to zatial neposlala:(
No nebolo by zle keby z toho nieco mala, vyzera to tiez zaujimavo:))

mirka 23

Tak mne písala, že teraz neviem či má alebo bude mať, ale tieto rastlinky na regeneraciu vlasov, z tej francuzskej firmy:

zihlava v prasku /ako vlasovy zabal proti vypadavaniu vlasov, alopecii, lupinam, ekzemom atd../
- pivonka v prasku /ako vlasovy zabal pre citlivu vlasovu pokozku/
- kosatec v prasku /vyborny ako suchy sampon na vlasy, prevonia vlasy/
- bezfarebna henna /regeneracna na lesk, objem a silu vlasov atd../
- egyptska henna /cista henna na farbenie vlasov do cervena, medena/
- svetlohneda henna /zmes listov a supiek orecha vlasskeho, farbi do hnedych odtienov/
- tmavohneda henna /zmes listov a supiek orecha a indiga, farbi do hnedych odtienov/
- orech vlassky v prasku /cisty orech v prasku farbi vlasy do hnedych odtienov/
- blond henna /zmes bezfarebnej henny, rebarbory, rozmarinu a rumanceka na farbenie do blond a zlatistych odtienov/
- indigo v prasku /na farbenie do tmavsich odtienov hlavne v zmesi s hennou, s orechom atd.../
- marena farbiarska v prasku /farbi do cervenych odtienov, miesa sa s hennou, indigom atd/
- kurkuma v prasku /farbi vlasy do blond zlatistych odtienov v zmesi s blond hennou, bezfarebnou hennou atd../