Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

jaj, maš kratke vlasy...tak to si dala potom vela vody. Uteraky pri hennovani použivam jedine starý a na ten sačok si davam staru čiapku, je to pohodlnejšie.

ejmy

mirka 23

no hej, mne to vonia :D a dávala som tam kávu, tka možno aj preto, inak je jedno akňu kávu? ja som dala jacobs. a na budúce dám určite menej vody, lebo mám kratšie vlasy, tka som ndávala veľa henny, tak zo 5 kávových lyžičiek, no vody som dala vela. no najhoršie bolo asi potom dať sáčok na hlavu :D a aj tak som trošku pošpinila uterák, čo už.

mirka 23

ejmy voňaju? Mne vlasy po henne smrdia :D až do ďalšieho umytia. Ale môže to byť tým, že si to zalievala kávou. Tak nabuduce budeš liať postupne a už budeš vedieť, aku to ma mať konzistenciu. Inak super konzistenciu to získa, ak tam daš žltok.

ejmy

gloss

- nevadí, nesmňuť, nadbudúce už nedáš tak dlhoa bude ok :).

- ja mám svoje hnedé vlasy, také tmavšie a zmyla som hennu, vlasy vyschli a krásny lesk majú. Farba sa mi vobec nezmenila, ale to nevadí, ten lesk je pekný. aj vlňasky pekne voŇajú, tka som spokojná. len sa mi zdá, že veľa vody som do nej dala a tak bola veľmi riedka, tak na budňuce už dám menej.

gloss

baby, zmyla som zábal a vysušila vlasy a sú dosť zaťažené-ťažké a nie lesklé :( takže sa treba držať návodu zrejme tu neplatí, že čím dlhšie tým lepšie mala som to na hlave 1 a pol hod. takže sa na budúce budem držať návodu pri Amle je to max.45min. a pri Brahmi 20min.

gloss

ejmy ty si tuším dávala tú hnedú hennecolor, že? tak na tu sa aj chystám som zvedavá ako ti chytila a akú máš svoju farbu vlasov?

gloss

dosť sa o tom na nete vedú polemiky či je lepšie dávať hennu na suché alebo mokré vlasy jedny tvrdia tak druhý zase tak :) takže podľa mňa je to zrejme jedno čiže ako to komu vyhovuje :) ide hlavne o tom aby boli vlasy čisté bez tužidla, laku a pod. ...

- ejmy som zvedavá ako to chytlo inak farba sa ti do 48 trochu zmení henna oxiduje trochu stmavne aj ja som si zmyja tie zábaly idem si vlasy vysušiť som zvedavá trochu zle sa mi to nanášalo bolo to také kriedové nedala som žltko som si myslela, že bude stačiť kondiš ale nestačil nabudúce dám aj žltko ako inokedy potom tá kašička je taká mazlavejšia a lepšie sa nanáša :)

mirka 23

ejmy, ja zalievam vriacou vodou a pohoda. Ešte je super, ked máš hennu na vlasoch nafenovať hlavu, aby sa vlasy oteplili aj henna a vtedy henna lepšie chyta. Henna sa má dávať na umyté vlasy, vlhke alebo mokre, to je jedno.

ejmy

gloss

čiže to možem dať aj na suché vlasy? ja som dala do uterákom presušených.

čiže to malo byť také vodnaté a nie husté, ok, idem zmyť a dám vedieť ako to chytilo.