Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

šedivé vlasy:
a k tým šedivým vlasov ako tu už bolo spomenuté na ne chytá henna svetlejšie medeno moja mamina farbí hennou a je už dosť prešedivelá a najlepšie jej zatial na šediny chytala 100%-tná henna body art quality alebo sme skúšali techniku s indigom a to bolo lepšie teda čo sa týka šedín neboli ryšavé ale také červenšie ale zase vlasy ktoré má ešte tmavé tie boli skoro čierne...teraz som jej objednala bordo tak som fakt zvedavá...

ejmy

gloss

tak možno ani preto mi henna výrazne nezmenila farbu, lebo som do nej pridala veľa vody, no teda kávy. no ale to nevadí, nabudúce sa už poučím, ale aspoň sa vlasy lesknú.

Lucinka33

Ahojky hennujuce kolegyne :) Len tak mi napadlo, ze ci ste videli tuto tabulku: www.mehandi.com Su tam rozpisane rozne pomery henny a indiga, pripadne henny a cassie, ktore treba zmiesat, aby ste dosiahli pozadovanu farbu zavislu od vasej vychodiskovej farby vlasov. Je to super pomocka, len tazko sa u nas zhana ciste indigo a body art henna.

gloss

Evča - dík za vysvetlenie asi to takto skúsim aj ten zábal nebudem predtým umývať vlasy :) tá hnedá má zlatavé odlesky nie červené ale záleží od podkladu robila som si test na mojich vlasoch a nebolo tam ani kúsok červeného odlesku a chytlo to pekne tmavo :) a Gestil používam aj ja je super bez eho by som tiež vlasy nerozčesala ja tiež dávam vajíčko ale len zltko nevie prečo mám ten pocit že bielko vysušuje...

Evča

Gloss,tak ako píšeš po prameńoch,najskôr ku korienkom až po konce,ale dávam tam citron a vajíčko ,aby to bolo také redšie,aby sa to nekrušilo,po troch hodinách zmyjem vodou a umyjem šamponom,no a potom nechám pôsobiť gestil Wonder,bez neho by som to fakt nerozčesala,ale hľadám niečo-hennu, čo by bolo len hnedé bez toho červeného odtieňa ,neporadíš?

gloss

ejmy-dík za podporu :) asi som ich ešte raz mala umyť alebo som ich málo vymyla, zajtra si ich umyjem a uvidím som rada že sa ti henna podarila a si spokojná a tá konzistencia kašičky by mala byť taká kašovitá-jogurtová niečo medzi nemala by tiecť :) a aj ja dávam čiapku také teplú zimnú :)

Evča- to by ma zaujímalo ako si to dávaš na suché vlasy dáko po pramienkoch? alebo robíš cestičky? tiež zvažujem že nabudúce dám na suché vlasy s tými mokrými sa mi zle manipuluje :(

Evča

ja si tiež dávam čiapku,a hennu dávam vždy na suché neumyté vlasy a v pohode,neviem si predstaviť,že by som ich umývala a potom mierne vysušila a potom hennovala,aby by ma porazilo a vypadalo by mi ešte viac vlasov ako mi vždy vypadne.Tá hnedá Hennecolor chytá viac do hneda,alebo je tam tiež červený lesk?