Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
veronika
Vacsinou tie prve henny na vlasoch dopadnu niekedy tak, ze hennu mame po celej kupelni, steka nam to popod uterak atd..:))) Ale po viacerych aplikaciach pride kazdy na to, ako najlepsie hennu rozrabat, nanasat, nechat posobit...takze nakoniec to dopadne postupne s vacsou spokojnostou nez predtym. Len sa netreba vzdavat:)))Stoji to za to...
Katarinka123
Tak ako pisala mirka23, henna sa v podstate moze davat ovela castejsie nez chemicka farba, kedze vobec vlasy nenici, prave naopak:) Ale najoptimalnejsie je davat si ju tak 1 - 2x za mesiac, pri sedivych vlasoch aj castejsie ak treba.
mirka23
S tou ciapkou to teda musim vyskusat, to bude hriat urcite viac tu hennu na vlasoch nez uterak:))))
Katarinka123
A aku znacku henny si mala?
A tvoju povodnu farbu mas tmavohnedu...?
Po henne si mohla mat vlasy tvrdsie, henna vlasy dost spevnuje, a preto napr. pre jemne vlasy je to ozajstne ozivenie...samozrejme i pre iny typ vlasov, no zvlast pre jemne bez objemu:)
no ja mam teraz na hlave hnedu Henne Color...uz pomaly dve hodiny, necham si este jednu...snad to bude stacit...fakt to hnusne smrdi a strasne zle sa s tym manipuluje...zaliala som to vriacou vodou a vymiesala to na taku kasovitu masu...ale na vlasoch to akoby schlo...kym som si to naniesla na druhu stranu, z tej prvej to opadavalo dole...kupelna vyzerala ako po vojne...no katastrofa...ale dufam, ze uvidim aspon minimalnu zmenu,ze som to nerobila zbytocne
Mirka, dakujem za odpoved ja som si teda dala tu hennu a bola som celkom spokojna sice to na cierno naozaj moc nechytilo ale mala som pocit ze mam take tvrdsie vlasy takze si budem davat hennu asi pravidelne a chcela by som sa spytat ze ako casto sa to ma opakovat. Dakujem :)
mirka 23
Aj mne ta henna vonia ako ejmy, to uz ale aj zo zvyku za dlhsi cas co si davam hennu:) mne ta vona henny drzi na vlasoch aj 2 tyzdne i viac...esteze mi to tak nevadi:)))
Ale s tou ciapkou ma to tiez uz napadlo, ale aka je najlepsia, taka bavlnena ci riadna zimna???:)
ejmy
Aj hneda henna obsahuje indigo, prave to indigo robi tuto hennu tmavsiu:)
ejmy
Tu hennovu zmes je najlepsie robit taku kremovitu, aby nestekala. Ak je prilis riedka, steka popod foliu a uterak a vsetko farbi:)Chce to cvik:)))
Tu je viac o indigu:
www.hennaforhair.com