Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Matriosa, ja mam tiez tmavohnede vlasy. A hneda z DM mi teda nechytala, fakt len minimalne. Ja pouzivam na ozivenie momentalne hnedu od Hennecolor a hnedu od Mullera. Mala som aj ine henny, ale tieto dve su podla mna naj. Ak chces mahagonovu farbu, mohla by ti chytit HenneColor. Predava ju jedna pani Ivett. Ona posiela na dobierku, treba sa s nou skontaktovat cez e-mail yvettemarquise@yahoo.fr A ten lesk sa ani neda porovnat s tou z DM.
Tvojej kamoske fakt chytila na tmavohnede vlasy mahagonova z DM? Fiha, no vyskusaj ju teda aj ty, mozno motyka vystreli :) Neviem, ja som mahagonovu neskusala nikdy, tazko povedat.

matriosa

ja mam tmavo-hnede, hnedu som si kupila len preto ze mozno trochu ozivi farbu, nechcela som ju menit. chcela som hennu hlavne kvoli regeneracii (viem ze je aj bezfarebna ale chcela som aspon trocku tu hnedu ozivit) kamaratka ma ale take iste a jej mahagonova velmi pekne chytila.

aku by si mi odporucila a kde ju dostat kupit?

Lucinka33

Jaaj, no ta z DM nie je velmi kvalitna, nechcem ta sklamat, ale asi ti nechyti :) A akej farby mas teraz vlasy? A ta hneda z DM ti chytila?

Lucinka33

Katarinka 123, najlepsi sposob, aby ti henna chytila na cierno je dat cistu lawsoniu v body art kvalite (teda tu, co sa pouziva aj na tetovanie) luhovat 12 hodin s tea tree olejcekom a napr. citronovou stavou a potom dat na vlasy. Nechas posobit 2 hodiny a hned po umyti aplikujes ciste indigo a nechas posobit dalsie 2 hodiny. Tak by vlasy mali byt ozaj cierne, mozno bude potrebnych viac aplikacii.
Inak hennu v body art kvalite ma aj Ivett - Mehandi a Mumtaz a mozno bude mat onedlho aj ciste indigo :)

matriosa

prosim vas tie jednotlive farby henny sa mozu miesat? davala som si nedavno hnedu ale chcem vyskusat nejaky mahagon, co to spravi, ci to bude mat nejaky odlesk. viete, stuzkova sa blizi a ziadam si zmenu:)

Lucinka33

Veronika, s tym opadavanim hnedej HenneColor mam rovnaku skusenost. Presne toto iste sa mi tiez dialo. A citala som aj na dlouhevlasy.cz, ze to robi aj inym, ale len ten jediny hnedy odtien. Asi je nejak blbo pomleta alebo co :) Ale chyta pekne a aj lesk je krasny po nej.