Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
gloss
I ja mam pocit, ze kondis ci balzam je lepsi...ten olej aj zatazuje viac tie vlasy myslim.
Ja som tiez v poslednej dobe preferovala balzam ako olej...i ked predtym som vacsinou davala ten olej.
No napr. mne sa z henny vlasy velmi lesknu, ale asi ozaj zalezi na type vlasov a ci sme mali predtym nejaku chemiu na vlasoch, alebo nie.
veroniiika - ty si použila hnedú hennécolor a nelesknú sa ti vlasy? kedy s naposledy farbila chemickou farbou?
isabelle pridaj osvedčený kondicionér alebo masku od oleja možeš mať tiež tvrdé vlasy a budú sa ťažko rozčesávať a čítala som že olej zabraňuje prenikaniu farby takže radšej osvedčená kondiš :)
veronika
A co si si pridala do henny?
veronika
Ano, po henne sa moze zdat, ze su take tvrdsie nez obvykle, henna aj trochu presusuje tie vlasy a tak isto ten hennovy pach tam bude citit aj niekolko dni:)
Lenze celkovy stav a kvalita vlasov po henne velmi zavisi aj od postupu pripravy hennovej zmesi. Ba to, aby vlasy po henne neboli take tvrde a presusene je velmi dobre pridavat do hennovej zmesi aj kondicioner, pripadne prirodny olej, etericky olej, zltok, smotanovy jogurt atd...jednoducho nieco co vlasy pri farbeni hennou zjemni a hydratuje, a teda nevysusi. Ten hennovy pach...to je podla mna len zvyk, niekomu to po case vonia za hennou a niekomu to asi bude pachnut stale:))
a vidite rozdiel hned po prvom zmyti? lebo mne sa vlasy nezdaju byt nejako oslnivo leske...su skor take tvrde, suchsie a stale citim ten hennovy smrad
Mirka, ja som na tom podobne :) Davam si radsej na podlahu noviny, no aj tak mi to niekde stale kvapne. Henna ti vyzrala bielu farbu z pracky? Nejake agresivne to je :D Mne niekedy zafarbi vanu a musime to cistit so Savom :(
no mne este po tyzdni spoza ucha vypadli take male ciastocky z henny takze...:D tiez si to z hlavy zmyvam asi pol hodinu
no tiez som sa cudovala.asi ju tam capla na noc:D vyskusam, uvidime. zatial diky:)