Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
fuuuuj...ale teraz len kukam, ze ta Gestil ma v sebe nejake bycie zlazy...to ako bycie gule? :D mmm... XD
No ja som mala tu z DM ciernu na tu som dokonca pocula ze obsahuje vela chemickych latok to ma teda moc nepotesilo lebo ja som to chcela ako regeneraciu. Svoju farbu vlasov mam dost tmavo hnedu takze som aj pocitala s tym ze mi to iba trosicku stmavi. Ja mam inak velmi dlhe vlasy tak po pas a mala som aj dost huste ale stres a obcas drasticke zaobchadzanie mi ich trosku preriedilo. Mate baby skusenosti s tym ze pri dlhodobom pouzivani to skutocne zahustuje vlasy ako slubuju na krabicke? :)
pokial viem,tak genera ma v sebe vymyvatelny silikon a gestil je bez silikonov.
ja som si do tej henny primiesala 3 polievkove lyzice kokosovej masky na vlasy Genera...tieto Genera masky sa mi pacia viac ako tie drogerkove...tuto som este nevyskusala, co tu vy odporucate...neviete tu Gestil niekto porovnat s Genera maskami? kto mate skusenost :)
tiez som tam dala citronik a pocula som, ze sa to nema miesat kovovou vidlickou tak som len s drevenou spachtlickou...nahriavala som aj s fenom...cez tri hodiny som to mala na hlave...vcera som si umyla vlasy opat a uz sa mi nezdaju byt take tvrde :)
sampony pouzivam bylinne, bud klasiku Dixi alebo Hennovy sampon z DM a sem tam premasirujem korienky Cappilanom, vlasovym aktivatorom, je to na prirodnej baze :)
Isabelle-- Ja som mala všlijaké henny najprv z dm to bolo uplne nič potom som mávala z LUSH-u a naposledy som mala logonu a a všetko čierne henny a trz mám doma od ivett hennecolor ale ešte som ju nevyškušala mala som zatial len zábali a dajú sa nejaké také prirodné kupiť aj v dm??:) dakujem
inesska
A aku hennu pouzivas, aky odtien?
Myslim, ze yvette ma tu kvalitnu hennu co sa miesa s indigom, ale indigo zatial neviem ci ma...:)
Ja vacsinou pouzivam sampony od Logony, Lavery, Urtekram...striedam s derma samponmi z lekarne, alebo z e-shopov.
Ahoj chcela by som sa spýtať hennujem už asi rok a chcela by som mať tmavohnedé až čierne teraz su také stredne hnedé aj červená je tam trocha.... :) či má ivett tu body art hennu a indogo?:) A ešte že aký používate balzam a šampon a či sú dobree dakujem:)
Isabelle,
určite ja som si dávala balzam z DM a tam kde už mám svoje vyrastené vlasy tak tie sa krásne leskli ale tie ešte chem.trápené tak tam to ešte nie je ono zrejme to musí úplne odrást :( ten balzam je fakt lepší mne napr. ani olejové zábaly nerobia dobre na vlasy sú tvrdé a aj tak po nich musím použiť kondiš aby som ich rozčesala ale zase niekomu to može pasovať - treba skúšať každý má vlasy iné :)