Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

dionee

ja by som Alverde nekritizovala. Urcite su ludia komu sadne vyborne, aj nasej rodine sadol. Ja som predtym mavala velmi problemovu pokozku na hlave a alverde sampon na pokozku hlavy s tym zatocil po dvoch tyzdnoch. S pletou som mala problemy , alverde pomohol.Uz ani makeup nedavam,predtym som bez neho nechodila ani doma.Treba proste vyskusat

mylady24

Mirka23: mohla by si mi prosim poradit? mam prirodne popolavo blond vlasy, ktore som si dlho farbila peroxidom, asi pred polrokom som si dala tmavsiu farbu, aby som sa vratila k tej mojej prirodzenej farbe. Lenze teraz mi konce vlasov dost vybledli, od korienkov sice uz mam farbu, ktoru by som chcela, ale chcela by som ju zjednotit na celej hlave. Chcela by som pouzit hennu, ale som na pochybach, ktoru farbu. Rozmyslala som, ze by som zmiesala dva sacky toho bezfarebneho zabalu s hnedou hennou. Myslis, ze by to nebolo moc tmave? Totiz chcem si te odtien stmavit, ale nie velmi, a hlavne, aby to vyzeralo prirodzene. Diki moc.

mirka 23

Veronika, tak ako piše Isabelle, Alverde neodporučam kupovať, nezlakom sa na cenu, ani jeden šampon nie je dobrý, robia sa z neho chrasty po hlave, Lavera je fantastická, ja mam fialovu na lupiny (aj ked lupiny nemam) a pomarančový, ten je tušim na lesk alebo čo a ten je tiež vyborny. Mam aj jeden od Weldey, nie je zly, ale Lavera je lepšia. Weldea fakt vysušuje.
A ak sa ti zda Lavera draha, tak už radšej šampon od Henny, je chemicky, ale je dosť dobrý.

isabelle

veronika
Tak napr. prirodne sampony/kondicionery z Dmka Alverde su na ovela prirodnejsej baze nez bezne sampony, neobsahuju umele farbiva, konzervanty a vone, tak isto drahsie Lavera a Weleda. Myslim, ze Weleda ma len dva sampony, maju dost dobre zlozenie, ale su skor na normalne az mastne vlasy, lebo trochu vysusuju. No a sampony Lavera su zase skor pre normalne az suche vlasy a je ich viac druhov, su vyzivnejsie nez od Weledy ci inych bio samponov. Ja ich pouzivam, i ked mam mastnejsi typ vlasov, ale striedam ich s inymi na mastnejsie. Vlasy mam po nich asi najlepsie:) V kazdom pripade je dobre sampony z casu na cas prestriedat...samozrejme treba zistit, ktore nam vyhovuju.

veroniiika

a z tych prirodnych samponov, ktore bezne dostanem napr v DM-ke, ktory je naj? este som neskusala ani jeden...dufam, ze to nie je len nejaky reklamny tah a naozaj su prirodne :)

isabelle

Katarinka123
Henny z Dmka chytaju vo vseobecnosti tazsie a rychlejsie sa vymyvaju..kvalitnejsie su Henne Color, Logona, Sante, Urtekram atd..niektore z kvalitnejsich sa daju kupit u yvette, viackrat je tu spominana jej mailova adresa. Predava henny i rozne zabaly na vlasy, kludne jej napis az by si chcela skusit hennu kvalitnejsiu:)
Prave henna vlasy posilnuje a zlepsuje celkovo ich kvalitu, zdravie a lesk. Urcite ti odporucam nejaku lepsiu hennu, ved je tu vela zienok, ktore uz maju skusenosti s tymi kvalitnejsimi hennami, skus trochu postudovat tu na fore, pripadne stranku dlouhevlasy.cz...

Lucinka33

Gestil neobsahuje bycie zlazy /teda bycie gule :)/, ale vytazok z miechy byka, to je nieco ine :) Len na dlouhevlasy.cz to tak pomenovali :)

isabelle

veronika
Dobre, ze si dala tu masku a citron pri vymiesavani henny, zaujimave, ze i tak tie vlasy boli take tvrde. Ale ono je to pri henne dost caste, treba ju poriadne vyzmyvat a este aspon raz umyt samponom. Inac tie zbytky z henny nam mozu narobit neplechu:) Treba do nej nabuduce mozno vyskusat i nejake ine suroviny co sa do henny odporucaju, mozno aj to pomoze, kazdy vlas je trochu iny, a preto treba experimentovat:)
Sampony ak ti vyhovuju nemusis menit, ale davaj pozor, ked pouzivas sampon pri henne, hlavne taky, ktory viac odmastuje. Myslim si, ze prave tie Dixi sampony viac odmastuju. Bezne je to ok, ale pri farbeni hennou by som ti poradila nejaky co najjemnejsi, moze byt aj na suchy typ vlasov /napr. Alverde z Dmka/. Taky sampon vlasy po henne viac zmakci, kedze henna ich trochu vysusuje. Skus teda pri henne iny sampon, bezne tie iste co pouzivas:)
No tie bycie zlazy v tom Gestile aj mna irituju:))) Ja radsej nieco cisto rastlinne...

isabelle

inesska
Takze pouzivas cierny odtien..no tie z Dmka velmi chvalene nie su, aj to zlozenie na nich je dost zavadzajuce:) Ale ta Henne Color by mohla byt kvalitnejsia, ked si ju tak pochvaluju, daj potom vediet ako chytila a tak:)
A to si mala tie zabaly od yvette?
V Dmku kupis z prirodnych Laveru, Weledu a lacnejsie Alverde.