Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
jasne to by bolo super:) moj e-mail je 222bajuska@azet.sk a to je ako sampon len trocha farbi?
mirka 23 : ja mam od prirody take svetle hnede vlasky...a nikdy som sa nefarbila, len pred mesiacom som bola u kadernicky a dala som si taku zlatu blond :) ta farba sa mi velmi paci, len mam pocit ze mi to vlasy dost vysusilo a znicilo a skusala som vselico mozne a nic nepomohlo aby sa mi zregenerovali. tak rozmyslam nad tou hennou len ja o nej nic neviem...viem len ze je to prirodna farba :)
a ta henna to je iba farba na vlasy? nieje od nej aj sampon alebo kondicioner? lebo ja mam blond vlasy a citam ze henna pomaha aj na rast,aj kvalitu. ale ze je iba hneda ci tmava:(
Mirka23: Ano, je to taky tmavsi blond. Praveze ja by som chcela, aby mi tie vlasy ostali svetle, ale zaroven o cosi tmavsie ako teraz. Vyslovene hnede nechcem, skor mi ide o to tu farbu zjednotit. Preto ma napadlo, ze keby som si na dlhe vlasy zmiesala dva sacky tej hnedej plus dva sacky bezfarebnej, ci by mi to neurobilo to, co chcem. Inak ja sa dostanem asi iba k tej henne z DM. Citala som, ze je dost slaba, preto by mi snad ani ta hneda nemusela chytit tak silno. Ale zaroven sa potom bojim, aby som neostala cervena, alebo rysava. Inak tie fotky blond henny by ma teda dost potesili, mozes mi ich poslat na hotchilla@azet.sk. Dakujem :)
mylydy, popolavoblond? To niečo ako tmavšie blond, resp. špinavý blond? a chceš mať hnedé? Ja by som ti odporučila asi nejaku svetlo hnedu,, lebo hneda od Hennecolor je čokoladova hnedá čiže tmavá. A blond nechceš?
Tu je vzorkovnik farieb
www.hennecolor.cz
Ja mám špinavoblond vlasy a davam blond hennu. Včera som davala blond hennu aj neteri 10ročnej. Ona ma skôr svetlohnedé vlasy a chytilo jej to taky zlatistý odlesk, ak chceš, tak ti pošlem fotky na mail, ako to vyzera.
Skusal niekto hnedu hennu na blond vlasy? Aky bol vysledok? Aka je vlastne ta hneda henna? Nechyta do cervena?